Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

Doriți să urmați cursul sau să dați examenul VCA în limba română?

Sunteți în căutarea unui curs sau examen VCA în limba română? La VGMbox veți găsi ceea ce căutați! Vă oferim posibilitatea de a obține diploma VCA în numeroase limbi, inclusiv în română. Ideal pentru lucrătorii care doresc să obțină diploma VCA Basis sau VCA VOL în limba lor maternă sau într-o limbă mai ușoară decât olandeza!

148 de locații

100% garanție de start

Mai multe variante de orar

Diplomă în format digital

VCA Examen
VCA Audiovisueel

Materiale

audiovideo

Goedkoopste VCA in Nederland

Cele mai mici

prețuri din Olanda!

VCA in 1 keer

93% dintre cursanți

reușesc din prima!

VCA Map

Online + examen

Curs online cu materiale video

Durată de studiu aproximativ 8 ore

148 de locații de examen

Curs valabil 3 luni

100% garanție de start

204,-

Examen separat

Examen recunoscut oficial

În mai multe limbi

33 de locații de examen

Parcare gratuită la locație

100% garanție de start

119,-

Vedeți datele disponibile

vca examen

VCA în română online

Cursul VCA online în limba română oferit de VGMbox constă în totalitate în materiale video de natură practică, cu foarte multe întrebări de exersare. Veți putea astfel să parcurgeți întregul curs într-un mod clar și plăcut. Deoarece este un curs online, dvs. decideți în ce zi și la ce oră studiați. Doriți să luați o pauză de la curs? Nicio problemă. Puteți relua cursul într-un moment ulterior. În plus, vă oferim posibilitatea de a da examenul la una dintre cele 137 de locații ale noastre din Olanda.

Examen VCA în limba română

VGMbox are o acoperire națională cu 137 de locații de examinare, unde se organizează lunar unu sau mai multe examene VCA. Așadar, aveți mereu în apropiere o locație pentru a da examenul VCA în română!

Examenul VCA Basis durează 60 de minute, iar examenul VCA VOL durează 75 de minute. În plus, aveți posibilitatea de a da examenul VCA în română atât după-amiaza, cât și în prima parte a serii sau la o oră mai târzie a serii.

Locațiile examenelor noastre VCA dispun de suficiente locuri de parcare în apropiere și sunt ușor accesibile și cu transportul public!

Examen VCA citit cu voce tare

Pentru candidații care întâmpină dificultăți la citirea unui text, se poate solicita un examen VCA citit cu voce tare. Posibilitatea aceasta există pentru toate limbile, dar numai la examenul VCA „Aspecte de bază privind siguranța”. Candidatul primește în acest scop o pereche de căști la începutul examenului în format digital.

În timpul examenului, frazele sau cuvintele care sunt selectate pot fi citite de un computer. Candidații care dau examenul VCA în varianta citită cu voce tare au la dispoziție maximum 15 minute în plus în timpul examenului (în total 75 de minute).

VCA voorleesexamens