Kiyoh logo
100% startgarantie 136 locaties gratis advies 040 720 08 55

VCA Rotterdam, cursus en examen

Wilt u uw VCA diploma halen in Rotterdam? Dat kan bij een van onze VCA locaties in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam! Alle VCA Rotterdam cursussen maken volop gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kunt u op een aangename manier uw VCA behalen. Op zoek naar een VCA cursus in Rotterdam of een VCA examen in Rotterdam? Dan bent u bij VGMbox aan het juiste adres!

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen. Schrijf u dus nú in voor een VCA Rotterdam!
VCA Klassikaal

Inclusief examen

 235,-
VCA Online

Inclusief examen

 154,-
  • Delft (13 km)
  • Zwijndrecht (16 km)
  • Dordrecht (19 km)

Test uw kennis!

Oefen alvast 10 examenvragen.

Locaties

VCA locatie Van der Valk Hotel Ridderkerk
Van der Valk Hotel Ridderkerk

Krommeweg 1, 2988 CB RIDDERKERK

VCA locatie BCN Rotterdam
BCN Rotterdam

Barbizonlaan 25, 2908 MB CAPELLE A/D IJSSEL

VCA locatie Lommerrijk
Lommerrijk

Straatweg 99, 3054 AB ROTTERDAM

VCA locatie ROC Zadkine Rotterdam
ROC Zadkine Rotterdam

Prins Alexanderlaan 55, 3067 GB ROTTERDAM

VCA locatie Service Buro Gadering (Based Inn)
Service Buro Gadering (Based Inn)

Hoefsmidstraat 41, 3194AA ROTTERDAM / HOOGVLIET

VCA locatie Diamant Zalencentrum
Diamant Zalencentrum

Cypresbaan 14, 2908 LT ROTTERDAM / CAPELLE

VCA locatie Wijkcentrum de Brug
Wijkcentrum de Brug

Heijermansplein 35, 3123 LA SCHIEDAM

VCA locatie STE Barendrecht
STE Barendrecht

Aalborg 7, 2993 LP ROTTERDAM / BARENDRECHT

VCA locatie Zadkine (Rotterdam-Zuid)
Zadkine (Rotterdam-Zuid)

Jan Ligthartstraat 250, 3083 AM ROTTERDAM / ZUID

VCA Cursus in Rotterdam volgen:

De VCA cursus kunt u klassikaal in Rotterdam of zelfstandig online volgen. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Rotterdam of op een van onze 136 andere locaties, ook als u voor de online cursus kiest. Met een VCA diploma toont u aan dat u de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden VCA cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze VCA cursussen en VCA examens. Een VCA cursus Rotterdam is dus erg flexibel in planning en uitvoering.

Soorten VCA Cursussen Rotterdam

De onderstaande VCA cursussen kunnen zowel klassikaal als online gevolgd worden. Met de online cursus bepaalt u zelf waar en wanneer u leert en maakt u daarna het VCA examen in Rotterdam. Deze flexibele manier van leren bespaart u tijd en geld (het examen wordt wel klassikaal op een examenlocatie in Rotterdam afgenomen). Met de klassikale cursus wordt u in één dag opgeleid voor het VCA examen Rotterdam. Tijdens deze interactieve dag, op één van onze Rotterdamse locaties, kunt u vragen stellen aan de docent en leert u van elkaar. Na deze VCA cursus Rotterdam maakt u uw VCA examen.

De drie VCA cursussen die in Rotterdam worden aangeboden:

Basis VCA | voor de meeste medewerkers die bij een aannemer werken
VOL VCA | voor zzp-ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer
VIL VCU | voor medewerkers en leidinggevenden van uitzendbureaus

VCA Online en Klassikaal

Basis VCA

voor uitvoerende medewerkers

Als u werkt als medewerker bij een aannemer moet u in de meeste gevallen beschikken over het Basis VCA diploma. Daarmee geeft u aan dat u veilig kunt werken en rekening houdt met de veiligheid van uzelf, uw collega’s en omstanders. De Basis VCA cursus voorziet in de basiskennis over gezond en veilig werken. In de VCA Basis cursus komen onderwerpen zoals de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en hoe u maatregelen kunt nemen om ongevallen te voorkomen, aan bod. Door deze cursus leert u aan risico inventarisatie doen en weet u hoe u veilig kunt werken op risicovolle locaties zoals o.a. bouwterreinen. U kunt kiezen voor de VCA Basis online cursus of een klassikale cursus VCA. Bekijk onze eerstvolgende datums om u in te schrijven voor een basis VCA cursus Rotterdam of VCA examen Rotterdam!

VOL VCA

voor zzp-ers en leidinggevenden

Als u werkt als zzp-er voor of als operationeel leidinggevende bij een aannemer moet u beschikken over het VCA VOL diploma. Daarmee geeft u aan dat u veilig kunt werken en kunt zorgen voor veilige werkomstandigheden voor de medewerkers waar u leiding aan geeft. De VOL VCA cursus voorziet in kennis over onder andere de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en hoe u maatregelen kunt nemen om ongevallen te voorkomen. Ook zaken als het bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxmeetings zijn onderwerpen die behandeld worden. De VOL VCA cursus kunt u zowel klassikaal als online volgen. Bij onze eerstvolgende datums ziet u de VCA Rotterdam cursussen en examens waarvoor u zich kunt inschrijven.

VIL VCU

voor medewerkers van uitzendbureaus

Als u werkt als intercedent of leidinggevende bij een uitzendbureau moet u beschikken over het VIL VCU diploma. Daarmee geeft u aan dat u weet welke (veiligheids)eisen er worden gesteld aan medewerkers bij VCA-gecertificeerde bedrijven. De VIL VCU cursus heeft dezelfde opzet als de cursus VOL VCA, maar bevat ook specifieke kennis voor intercedenten en leidinggevenden van uitzendbureaus. Denk hierbij aan wetgeving en welke verantwoordelijkheden er gelden tussen opdrachtgevers, uitzendorganisaties en uitzendmedewerkers. De VIL VCU cursus kunt u zowel klassikaal als online volgen. Geïnteresseerd in een VIL VCU cursus in Rotterdam? Bekijk dan de datums van onze eerstvolgende lessen en examens!

VCA cursus locaties
28

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

Tarieven behalen VCA diploma

Klassikaal + examen
Online + examen
Online zonder examen

 235,-
 154,-
 85,-

VCA Rotterdam, eerstvolgende datums

Kies cursus

Kies methode

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is een duidelijke cursus met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort

VCA cursus Klassikaal

1-daagse VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus inclusief examen

De 1-daagse klassikale VCA cursussen van de VGMbox zijn uniek in Nederland doordat de gehele cursus bestaat uit filmfragmenten, die via een groot beeldscherm worden getoond. Deze methode spreekt cursisten meer aan en is bovendien zeer duidelijk. De klassikale VCA cursus basis wordt in één dag gegeven. Aan het eind van de middag vindt het VCA examen plaats.

Klassikaal + Examen

 235,-


VCA cursus Online

VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus met 100% filmbeelden

De online VCA cursussen van de VGMbox bestaan geheel uit praktijkgerichte filmfragmenten met zeer veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen. Doordat het een online cursus is, bepaalt u zelf wanneer u leert en op welk tijdstip. Daarna kunt u uw VCA examen doen op één van onze 136 examenlocaties in Nederland, zoals in Rotterdam.

Inclusief examen

 154,-

Exclusief examen

 85,-


VCA Cursus 9 / 10 - 626 Reviews @ VGMBox.nl