VCA Cursus | Eindhoven

VCA Cursus Klassikaal

VCA cursuslocatie | Eindhoven

Op onze cursuslocatie in Eindhoven organiseren wij elke maand klassikale VCA cursussen. U kunt hier zowel de VCA Basisveiligheid cursus als de VCA VOL cursus in één dag volgen. Aansluitend op de cursusdag wordt het officiële VCA examen afgenomen. Bekijk ons aanbod en meld je aan!

VCA Cursusopbouw

De klassikale VCA cursus van de VGMbox is uniek in Nederland omdat de cursus voor 100% bestaat uit praktijkgerichte filmbeelden met oefenvragen. Dit wekt de stof tot leven en zorgt ervoor dat cursisten de lesstof beter kunnen onthouden.

De oefenvragen in de cursus zijn te beantwoorden met een afstandsbediening, dit maakt de training interactief. Tevens kan de trainer aan de hand van de score zien over welke onderwerpen hij extra uitleg moet geven. Door deze opzet ligt het gemiddelde slagingspercentage boven de 90%!

Dagindeling

De VCA training begint om 8:30 uur en wordt gegeven door één van onze professionele VCA docenten. Er worden regelmatig korte pauzes ingelast. Tussen de middag wordt er een uitgebreide lunch geserveerd.

Als alle VCA lesstof is behandeld worden er oefenexamens gemaakt en besproken met de docent. Daarna wordt vanaf 16:30 uur het officiële VCA examen afgenomen door een erkend examenbureau.

Voorbereiding

Voor de B-VCA cursus is geen voorbereiding benodigd.

Voor de VOL-VCA cursus geldt er een deel voorbereiding via een online module (doorlooptijd ±3 uur).

Onze cursuslocatie in Eindhoven is onder andere goed bereikbaar vanuit: Veldhoven, Valkenswaard, Best, Helmond, Geldrop, Nuenen, Weert, Tilburg en Den Bosch.

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is een duidelijke cursus met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort
vca online

VCA cursus Online

VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus met 100% filmbeelden

De online VCA cursussen van de VGMbox bestaan geheel uit praktijkgerichte filmfragmenten met zeer veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen. Doordat het een online cursus is, bepaalt u zelf wanneer u leert en op welk tijdstip. Afsluitend kunt u een examen doen op één van onze examenlocaties in Nederland.

€ 154,- incl. examen € 85,- excl. examen