Kiyoh logo
100% startgarantie 139 locaties gratis advies 040 720 08 55

VCA Eindhoven, cursus en examen

Leert u ook liever met interessante video’s dan met een saai VCA lesboek? Dat kan bij VGMbox! Ons VCA lesmateriaal is uniek en interessant. De VCA cursussen van VGMbox leren u alles over veilig werken door middel van videofragmenten op groot scherm, zodat u alles goed onthoudt.

Wist u dat ruim 90% van personen die het VCA examen Eindhoven maken ook slagen? We werken met open inschrijving en u kunt zowel klassikaal als op eigen tempo uw VCA halen. Schrijf u dus snel in voor uw VCA cursus Eindhoven!
VCA Klassikaal

Inclusief examen

 235,-
VCA Online

Inclusief examen

 154,-
  • Helmond (15 km)
  • Veghel (20 km)
  • Vught (26 km)

Locaties

VCA locatie Van der Valk Hotel Eindhoven
Van der Valk Hotel Eindhoven

Aalsterweg 322, 5644 RL EINDHOVEN

VCA locatie TechniekHuys
TechniekHuys

De Run 4250, 5503 LL VELDHOVEN

VCA locatie Wijkcentrum De Erikant
Wijkcentrum De Erikant

Norenberg 19, 5508 DJ VELDHOVEN (EINDHOVEN)

VCA locatie Wijkcentrum Blixems
Wijkcentrum Blixems

Ouverture 2, 5629PV EINDHOVEN

VCA Eindhoven:

U zoekt een VCA cursus in Eindhoven die u veilig op hoogte leert werken of veiligheid voor operationeel leidinggevenden aanleert? Of wilt u een VCA examen in Eindhoven afleggen? Bij VGMbox vindt u wat u zoekt! Onze VCA cursussen kunnen zowel klassikaal als zelfstandig online worden gevolgd. Daarna maakt u uw examen klassikaal in Eindhoven of op een van onze andere locaties. Door uw VCA diploma te halen kunt u uw kennis over Veiligheid, Gezondheid en Milieu of VGM aantonen. Bekijk nu onze kalender om onze VCA Eindhoven cursus- en examenmomenten te bekijken!

3 VCA cursussen in Eindhoven

We bieden 3 soorten VCA Cursussen Eindhoven aan. Die kunt u klassikaal of zelfstandig online volgen. Stelt u graag veel vragen en ontvangt u graag veel extra informatie? Dan is de klassikale cursus van één dag wat voor u. U kunt ook kiezen voor de online cursus, die goedkoper is en op een eigen tempo kan gevolgd worden. Bij beide cursussen wordt er eens de VCA Eindhoven cursus afgerond is, een klassikaal examen afgenomen.

De drie cursussen die worden aangeboden in Eindhoven:

Basis VCA | voor de meeste medewerkers die bij een aannemer werken
VOL VCA | voor zzp-ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer
VIL VCU | voor medewerkers en leidinggevenden van uitzendbureaus

VCA Online en Klassikaal

Basis VCA

voor uitvoerende medewerkers

U kunt de VCA Basis cursus volgen als u een medewerker bij een aannemer bent, aangezien de meeste aannemers het Basis VCA diploma vragen. Door dit VCA diploma voor te leggen, toont u aan dat veilig werken voor u een prioriteit is en dat u weet hoe u rekening moet houden met de veiligheid van uw collega’s en omstanders. U leert in de VCA cursus Eindhoven over hoe u onveilige situaties herkent én maatregelen tegen deze situaties kunt nemen. U leert ook over wet- en regelgeving. De cursus VCA Basis kan in één dag klassikaal gevolgd worden of als VCA basis online cursus gevolgd worden. Nadien maakt u het Basis VCA examen in Eindhoven of een andere examenlocatie naar keuze.

VOL VCA

voor zzp-ers en leidinggevenden

U heeft een VOL VCA diploma nodig als u werkt als zzp-er of operationeel leidinggevende bij een aannemer. Dit VOL VCA diploma toont aan dat u weet hoe u veilig kunt werken, maar ook dat u weet hoe u let op de omstandigheden waarin de medewerkers waaraan u leiding geeft werken. De cursus leert u ook een bedrijfsnoodplan maken, toolboxmeetings organiseren en geeft u extra kennis over bijvoorbeeld de (Europese) wet- en regelgeving. Na de dag klassikale cursus of uw eigen online traject te volgen, maakt u het VOL VCA examen klassikaal. Wilt u weten waar u precies VCA examens kunt afleggen? Bekijk dan de kalender met eerstvolgende datums!

VIL VCU

voor medewerkers van uitzendbureaus

Werkt u als intercedent of leidinggevende bij een uitzendbureau? Dan moet u beschikken over het VIL VCU diploma. Het is immers belangrijk dat u weet aan welke veiligheidseisen medewerkers bij VCA-gecertificeerde bedrijven moeten voldoen! Daarom leert u dezelfde dingen als bij een VOL VCA cursus, maar ook specifieke dingen voor uw vakgebied zoals wetgeving en de verantwoordelijkheden van onder meer opdrachtgevers, uitzendorganisaties en -medewerkers. Ook deze cursus kan klassikaal of online gevolgd worden, waarna u een VIL VCU examen maakt.

VCA cursus locaties
29

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

Tarieven behalen VCA diploma

Klassikaal + examen
Online + examen
Online zonder examen

 235,-
 154,-
 85,-

VCA Eindhoven, eerstvolgende datums

Kies cursus

Kies methode

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is een duidelijke cursus met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort

Klanten uit de regio

VCA cursus Klassikaal

1-daagse VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus inclusief examen

Wilt u een VCA cursus volgen maar bent u geen fan van studeren met VCA boeken? Dan zijn de cursussen van VGMbox vast iets voor u. We werken met filmfragmenten, die op groot scherm worden getoond. Zo onthoudt u alles makkelijk! Als cursist heeft u ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze VCA cursus Eindhoven duurt één dag en op het einde van de dag maakt u uw VCA examen.

Klassikaal + Examen

 235,-


VCA cursus Online

VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus met 100% filmbeelden

Leert u liever op uw eigen tempo? Kies dan voor onze online cursus! Aan de hand van filmfragmenten gericht op de praktijk en heel wat oefenvragen, leert u alles over veiligheid en regelgevingen. Nadien zoekt u waar de examens in Eindhoven doorgaan en schrijft u zich in om klassikaal het VCA examen Eindhoven af te leggen. Makkelijk, toch?

Inclusief examen

 154,-

Exclusief examen

 85,-