Kiyoh logo
100% startgarantie 150 locaties Inloggen E-Learning

VCA Examen voor 69,- | Op 150 locaties!

VGMbox heeft een landelijke dekking van 150 examenlocaties waar maandelijks één of meerdere VCA examens worden afgenomen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt om een VCA examen te maken!

Wij bieden de mogelijkheid aan om het VCA examen zowel in de middag, begin van de avond of later op de avond te maken.

150 locaties

In 12 talen

Diverse tijden

SSVV erkend diploma

VCA Examen
69,-
Examen
VCA in 1 keer

93%

slaagt in 1 keer!

Goedkoopste VCA in Nederland

Goedkoopste

van Nederland!

VCA Gratis Parkeren

Gratis

Parkeren!

Snel VCA diploma halen

Haal direct je VCA diploma!

Behaal je VCA diploma waar en wanneer je wilt! Dat kan bij ons zelfs al binnen een aantal dagen. Het VCA Basis examen duurt 60 minuten en het VCA VOL examen 75 minuten.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid.

VCA Basis examen

Indien je voor een aannemer gaat werken moet je meestal over een VCA basis diploma beschikken.

Officieel erkend SSVV diploma

Voor uitvoerende medewerkers

40 examen vragen

Examentijd 60 minuten

Beschikbaar in 12 talen

Diploma 10 jaar geldig

VCA Basis

Examen

69,-

VCA VOL examen

Indien je een operationeel leidinggevende bent of als zzp'er werkt, dan moet je over een VCA VOL diploma beschikken.

Officieel erkend SSVV diploma

Voor zzp-ers & leidinggevenden

70 examenvragen

Examentijd 75 minuten

Beschikbaar in 4 talen

Diploma 10 jaar geldig

VCA VOL

Examen

69,-

VCA examenlocaties

Behaal je diploma waar en wanneer je maar wilt! Wil je een VCA examen afleggen? Bij ons kan je op maar liefst 145 locaties het digitale examen VCA maken. Genoeg keuze dus! Dit betekent dat we in elke provincie meerdere mogelijkheden aanbieden. Zo kan je dicht bij jou in de buurt je VCA Basis of VCA VOL examen afleggen.

De VCA examens worden door een SSVV erkend examenbureau afgenomen. Zij verzorgen ook de registratie in het CDR en mogen een pasje en/of hardcopy diploma uitgeven.

De locaties waar onze VCA examens worden gegeven beschikken over voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

vca-inschrijven
VCA Proefexamen

Gratis VCA proefexamen

Wil je eerst een idee krijgen van de opzet van het officiële VCA examen voor je jouw Basis of VOL VCA examen aflegt? VGMbox heeft proefexamens ontwikkeld die voldoen aan de actuele eind- en toetstermen. In het VCA proefexamen zitten zowel kennisvragen als toepassingsgerichte vragen, net als bij het officiële VCA examen. Ook de scores worden in de proefexamens op dezelfde manier berekend.

VGMbox stelt gratis een VCA basis proefexamen en een VCA VOL proefexamen ter beschikking. Met onze VCA proefexamens kan je handig oefenen voor je jouw examen VCA maakt!

VCA in andere talen

We bieden onze VCA examens ook in andere talen aan. Ideaal voor werknemers die hun VCA Basis of VCA VOL examen willen afleggen in hun moedertaal of een taal die makkelijker is dan Nederlands! Hier is een toeslag van €50,- (excl. BTW) aan verbonden.

VCA Nederlands

Nederlands

Basis & VOL

VCA Engels

Engels

Basis & VOL

VCA Frans

Frans

Basis & VOL

VCA Duits

Duits

Basis & VOL

VCA Spaans

Spaans

Basis

VCA Portugees

Portugees

Basis

VCA Hongaars

Hongaars

Basis

VCA Roemeens

Roemeens

Basis

VCA Pools

Pools

Basis

VCA Turks

Turks

Basis

VCA Russisch

Russisch

Basis

VCA Litouws

Litouws

Basis

VCA Voorleesexamen

Voor kandidaten die moeite hebben met lezen kan een VCA voorleesexamen worden geboekt. Dit is uitsluitend mogelijk bij VCA Basisveiligheid. De kandidaat krijgt hiervoor een headset bij aanvang van het digitale examen. Zo kan je makkelijker je VCA diploma halen.

Zinnen of woorden die geselecteerd worden, worden voorgelezen door een computerstem. Het is vervolgens aan de kandidaat om een antwoord te kiezen. Tevens krijgt de kandidaat maximaal 15 minuten extra tijd om het examen te maken (totaal 75 minuten). Er is een toeslag van €50,- (excl. BTW) verbonden aan een voorleesexamen.

Let op: Bij het invoeren van de aanmeldgegevens van een VCA Basis kandidaat, kan je als extra module kiezen voor een VCA voorleesexamen.

VCA voorleesexamens
SSVV

VCA examen uitslag

In het verleden wel eens een VCA diploma gehaald en ben je benieuwd of deze nog geldig is? Of wil je de uitslag van je examen VCA inzien? Controleer dit dan eenvoudig in het Centraal Diploma Register van het SSVV. Het duurt ongeveer één week voordat de gegevens van het VCA examen zijn verwerkt in het register.