VCA Examen

VCA Basisveiligheid examen


Wanneer het VCA Basisveiligheid examen met goed gevolg wordt afgerond dan wordt hiermee het VCA Basisveiligheid diploma verkregen. Het VCA diploma is 10 jaar geldig.

Examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen Geslaagd bij 28 of meer vragen goed Maximaal 60 minuten examentijd
VCA Basis

Examen

€ 69,-

VCA VOL examen


Wanneer het VCA VOL examen met goed gevolg wordt afgerond dan wordt hiermee het VCA VOL diploma verkregen. Het VCA diploma is 10 jaar geldig.

Examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen Geslaagd bij 49 of meer vragen goed Maximaal 75 minuten examentijd
VCA VOL

Examen

€ 69,-

VCA Examenlocaties

Ons VCA examenlocatie netwerk is verspreid over heel Nederland. Bij ons kunt u op 65 VCA examenlocaties het VCA examen maken. In elke provincie hebben we diverse plaatsen waar u terecht kunt om het VCA examen af te leggen. Kijk op onze VCA examen planning om te zien welke locatie het best gelegen is voor u.

De locaties beschikken over voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

De VCA examenlocaties zijn met zorg uitgekozen en voldoen aan de voorschriften van de VCA examenbank.

Anderstalige examens

Er is een toeslag verbonden aan een anderstalig examen, neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op
Talen B-VCA

V-VCA
Engels
Frans
Duits
Spaans
Portugees
Hongaars
Roemeens
Pools
Slowaaks
Turks

Voorleesexamen

Een voorleesexamen is alleen mogelijk voor VCA Basisveiligheid en kan alleen bij een digitaal examen worden geboekt. De kandidaat kan via een headset een computerstem horen die de vragen en antwoordmogelijkheden voorleest. Het is vervolgens aan de kandidaat om een antwoordmogelijkheid te kiezen. De kandidaat krijgt 15 minuten extra tijd om het examen te maken. Er is een toeslag verbonden aan een voorleesexamen, neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op