Kiyoh logo
CORONA PROTOCOL 100% startgarantie 146 locaties gratis advies 040 720 08 55

Volg een cursus VCA in Breda

Wanneer u als bouwvakker aan de slag wilt, dan zal er meestal om een VCA certificaat gevraagd worden. Hiermee kunt u bewijzen dat u een VCA cursus heeft gevolgd en op de hoogte bent van alle regels en methodes rondom de veiligheid, de gezondheid en het milieu op de bouwplaats.

Inmiddels zijn er ruim 15.000 bedrijven in Nederland die VCA gecertificeerd zijn. Dit zijn niet alleen aannemers, maar ook bedrijven in bijvoorbeeld de binnenvaartbranche of bedrijven die zich bezig houden met offshore en groenvoorziening. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu checklist voor Aannemers.

Nu staat VCA voor meer dan alleen een checklist. Het omvat een totaalpakket van regels en methodes om veilig en gezond te werken, met oog voor het milieu. Woont u of bent u werkzaam in de regio Breda? U kunt dan een cursus VCA in Breda volgen.

VCA cursus locaties
28

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Breda, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

Hoe gaat een VCA cursus in Breda van VGMbox?

U kunt een VCA cursus in Breda volgen bij VGMbox. Onze VCA cursus is dusdanig opgezet, dat de informatie gemakkelijk op te nemen is. Dit doen wij niet door u alleen maar saaie theoretische kennis uit een boek aan te bieden. Onze cursussen zijn namelijk audiovisueel. Dit houdt in dat er tijdens de cursus gebruik wordt gemaakt van videomateriaal.

De praktijk wijst uit dat informatie op deze manier veel beter op te nemen is. Ons slagingspercentage bewijst dit. Ruim 90% van de cursisten slaagt voor het VCA examen. Onze cursussen VCA Basis en VCA VOL zijn zowel klassikaal als online te volgen.

VCA Online en Klassikaal

Dit zeggen onze klantenKlanten uit de regio

Leg het VCA examen in Breda af bij VGMbox

Wanneer u de VCA cursus heeft gevolgd, dan kunt u het VCA examen in Breda afleggen. Het VCA Basis examen bestaat uit 40 vragen en het VCA VOL examen telt 70 vragen.

Door onze opzet van de VCA cursus, heeft u een grote kans van slagen. Wanneer u het VCA examen in Breda succesvol aflegt, ontvangt u een certificaat en bent u helemaal op de hoogte van de regelgeving en werkmethodes omtrent de veiligheid en gezondheid op de werkvloer van u en uw collega´s.

Onze Locaties

VCA locatie Breda - Van der Valk Hotel Breda Princeville
VCA Breda Van der Valk Hotel Breda Princeville

Princenhagelaan 5, 4813 DA

VCA locatie Breda - BouwSchool Breda
VCA Breda BouwSchool Breda

Biesdonkweg 31, 4826KS