Kiyoh logo
100% startgarantie 151 locaties Inloggen E-Learning

Behaal een certificaat VCA in Amersfoort

Er zijn in Nederland duizenden aannemers. Dit kunnen grote organisaties zijn, kleine bedrijven of ZZP´ers. Voor aannemers is het extra belangrijk om op de veiligheid te letten. Immers, medewerkers komen tijdens hun werkzaamheden voortdurend in aanraking met bepaalde veiligheidsrisico´s.

Als aannemer kan je je VCA certificeren. Dit houdt in, dat jouw medewerkers een VCA opleiding hebben gevolgd en hierdoor de veiligheid en gezondheid kunnen waarborgen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu checklist voor Aannemers. Dit is een checklist met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Om VCA gecertificeerd te worden, moeten jouw medewerkers zich laten bijscholen. Voor een opleiding VCA in Amersfoort kan je terecht bij VGMbox.

69,-

VCA Examen

154,-

Online cursus + Examen

235,-

Klassikaal cursus + Examen

VCA cursus locaties
33

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

Volg het VCA examen in Amersfoort bij VGMbox

Heb je een VCA cursus gevolgd? Of je de cursus nu klassikaal in Amersfoort hebt gevolgd of online, op de locatie van VGMbox in Amersfoort kan je het examen afleggen. Hierbij bieden wij iedere deelnemer een startgarantie aan, met andere woorden, het examen in Amersfoort kan altijd doorgang vinden. Dit komt mede doordat wij een erg flexibele tijdsindeling hebben.

Een VCA examen in Amersfoort kan afgenomen worden in de middag, in het begin van de avond, maar ook later op de avond. Je hoeft hiervoor dus nooit verlofuren op te nemen. Met een VCA diploma kan je aantonen dat je alles weet over veiligheid, gezondheid en milieu op de werkplek.

Onze Locaties

VCA locatie Amersfoort - Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort
VCA Amersfoort Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Stichtse Rotonde 11, 3818 GV Amersfoort

VCA locatie Amersfoort - Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
VCA Amersfoort Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Buizerdlaan 10, 3435 SB Nieuwegein

VCA locatie Amersfoort - ICOONtheater
VCA Amersfoort ICOONtheater

Leeghwater 1 - 3, 3825MR AMERSFOORT

Dit zeggen onze klanten