Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

VCA halen? Het VCA diploma halen doet u bij VGMbox

Heb je geen VCA diploma en wil je je VCA halen? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! VGMbox is marktleider als het gaan om VCA. Onze VCA cursussen bevatten namelijk 100% audiovisuele filmbeelden, waardoor het leren een stuk makkelijker wordt! Geen taaie stof of enorme boekwerken meer.

Benieuwd naar ons aanbod aan VCA cursussen of examens?

VCA Examen
VCA in 1 keer

93%

slaagt in 1 keer!

Goedkoopste VCA in Nederland

Goedkoopste

van Nederland!

VCA Gratis Parkeren

Gratis

Parkeren!

Snel VCA diploma halen

Je wilt je VCA halen, maar op welke manier?

Je kunt eenvoudig bij VGMbox je diploma VCA halen. VGMbox biedt twee lesmethodes aan : VCA Klassikaal en VCA Online.

VCA Klassikaal

De klassikale cursus van VGMbox is uniek in Nederland doordat de gehele cursus bestaat uit praktijkgerichte filmfragmenten die via een groot beeldscherm worden getoond. Cursisten kunnen de vele oefenvragen beantwoorden via een interactief stemsysteem.

Deze methode spreekt cursisten meer aan en is bovendien zeer duidelijk. Aan het eind van de middag kun je direct je VCA halen, aangezien aansluitend het officiële VCA examen plaatsvindt. Wil je meer informatie over VCA klassikaal?

VCA Online

De online VCA cursus van de VGMbox bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Zo kan je op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen en bepaal je zelf wanneer je leert! De gemiddelde doorlooptijd van de online VCA cursus is circa 8 uur.

Na activatie is de cursus gedurende 3 maanden geldig. Tijdens het boeken van de online VCA cursus, kun je ook direct kiezen om je examen in te plannen op een van onze locaties!

Soorten VCA cursussen


VCA Basis

VCA Basis

Voor de uitvoerende medewerkers die bij een aannemer werken.

VCA VOL

VCA VOL

Voor zzp-ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer.

VIL VCU

VIL VCU

Voor intercedenten en leidinggevenden van uitzendbureaus.

VCA cursus tarieven


235,-

KLASSIKAAL + EXAMEN

1-daagse cursus

De klassikale VCA VOL cursus van de VGMbox is uniek in Nederland. De gehele cursus bestaat namelijk uit praktijkgerichte filmfragmenten.

154,-

ONLINE + EXAMEN

Ook op tablet & mobiel

De online VCA VOL cursus van de VGMbox bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen.

69,-

LOS EXAMEN

148 locaties

VGMbox heeft een landelijke dekking met 148 examenlocaties waar maandelijks één of meerdere VCA examens worden gegeven.

VCA examenlocaties

Behaal je diploma waar en wanneer je maar wilt! Wil je een VCA examen afleggen? VGMbox is de grootste aanbieder als het gaat om VCA examenlocaties in Nederland. Bij ons kan je op maar liefst 145 locaties het examen VCA maken. Genoeg keuze dus! Dit betekent dat we in elke provincie meerdere mogelijkheden aanbieden. Zo kan je dicht bij jou in de buurt je VCA Basis of VCA VOL examen afleggen.

De locaties waar onze VCA examens worden gegeven beschikken over voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

De VCA locaties zijn met zorg uitgekozen en voldoen aan de voorschriften van de VCA examenbank. Je kunt bij ons terecht voor een Basis VCA, VOL VCA en een VIL VCU examen.

vca-inschrijven
VCA voorleesexamens

VCA Voorleesexamen

Voor kandidaten die moeite hebben met lezen kan een VCA voorleesexamen worden geboekt. Dit is uitsluitend mogelijk bij VCA Basisveiligheid. De kandidaat krijgt hiervoor een headset bij aanvang van het digitale examen. Zo kan je makkelijker je VCA diploma halen.

Zinnen of woorden die geselecteerd worden, worden voorgelezen door een computerstem. Het is vervolgens aan de kandidaat om een antwoord te kiezen. Tevens krijgt de kandidaat maximaal 15 minuten extra tijd om het examen te maken (totaal 75 minuten). Er is een toeslag van €50,- (excl. BTW) verbonden aan een voorleesexamen.

Let op: Bij het invoeren van de aanmeldgegevens van een VCA Basis kandidaat, kan je als extra module kiezen voor een VCA voorleesexamen.