Kiyoh logo
100% startgarantie 144 locaties Inloggen E-Learning

VCA cursus of examen in het Pools halen?

Ben je op zoek naar een VCA cursus of examen in het Pools? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Met ons brede aanbod aan talen, bieden wij je de mogelijkheid om je VCA diploma in het Pools te halen. Ideaal voor werknemers die hun VCA Basis of VCA VOL diploma willen halen in hun moedertaal of een taal die makkelijker is dan Nederlands!

144 locaties

100% startgarantie

Diverse tijden

Digitaal diploma

VCA Examen
VCA Audiovisueel

Audiovisueel

Met filmbeelden

Goedkoopste VCA in Nederland

Goedkoopste

van Nederland!

VCA in 1 keer

93%

slaagt in 1 keer!

Klassikaal + examen

1 daagse cursus incl. examen

32 cursuslocaties

Gediplomeerde trainer

Inclusief uitgebreide lunch

100% startgarantie

295,-

Online + examen

Online cursus met films

Studieduur circa 8 uur

144 examenlocaties

Cursus 3 maanden geldig

100% startgarantie

204,-

Los examen

Officieel erkend examen

Meertalig

144 examenlocaties

Gratis parkeren bij de locatie

100% startgarantie

119,-

Bekijk beschikbare data

VCA Pools Klassikaal

De klassikale VCA Pools cursus van VGMbox is een methode welke uniek is in Nederland. Doordat de gehele cursus bestaat uit praktijkgerichte filmfragmenten, slaagt ruim 90% van onze cursisten in één keer! Wij werken niet met een VCA lesboek, maar bieden de cursus aan met 100% audiovisueel beeldmateriaal. Hierdoor kan je op een leuke en interessante manier leren!

vca examen

VCA Pools Online

De online VCA Pools cursus van de VGMbox bestaat geheel uit praktijkgerichte filmfragmenten met zeer veel oefenvragen. Zo kan je op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen. Doordat het een online cursus is, bepaal je zelf wanneer en op welk tijdstip je leert. Wil je de cursus tussentijds pauzeren? Geen probleem. Je kunt op een later moment de cursus weer herstarten. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een examen te volgen op één van onze 144 locaties in Nederland.

VCA Pools Examen

VGMbox heeft een landelijke dekking van 144 examenlocaties waar maandelijks één of meerdere VCA examens worden afgenomen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt om een VCA Pools examen te maken!

Het VCA Basis examen duurt 60 minuten en het VCA VOL examen 75 minuten. Daarnaast is er de mogelijkheid om het VCA Pools examen zowel in de middag, begin van de avond of later op de avond te maken.

De locaties waar onze VCA examens worden gegeven beschikken over voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer!

VCA Voorleesexamen

Voor kandidaten die moeite hebben met lezen kan een VCA Voorleesexamen aangevraagd worden. Dit is uitsluitend mogelijk bij VCA Basisveiligheid en geldt voor alle talen. De kandidaat krijgt hiervoor een headset bij aanvang van het digitale examen.

In het examen kunnen zinnen of woorden die geselecteerd worden, worden voorgelezen door een computerstem. Kandidaten die gebruik maken van een VCA Voorleesexamen krijgen maximaal 15 minuten extra tijd tijdens het examen (in totaal 75 minuten).

VCA voorleesexamens