VCA Cursus | Den Haag

VCA Cursus Klassikaal

VCA cursuslocatie | Den Haag
De VGMbox organiseert elke maand klassikale VCA cursussen op onze cursuslocatie in Delft, vlakbij Den Haag. U kunt hier op één dag de VCA Basisveiligheid cursus met examen óf de VCA VOL cursus met examen volgen. Reserveer direct via deze pagina!

VCA Cursusopbouw

Onze VCA cursus is uniek omdat er gebruik wordt gemaakt van praktijkgerichte films. Dit spreekt cursisten meer aan en maakt het gemakkelijker om alle VCA leerstof te onthouden.

Na elk filmfragment worden er een aantal oefenvragen gemaakt. Cursisten kunnen deze vragen beantwoorden met een afstandsbediening. Op basis van de resultaten per vraag kan de docent bepalen waar hij meer uitleg over moet geven.

Onze methode resulteert in hoge gemiddelde slagingspercentages van boven de 90%!

Dagindeling

De klassikale VCA cursussen beginnen om 8:30 uur en worden gegeven door een ervaren VCA trainer. De cursus wordt regelmatig onderbroken voor een korte pauze. Tijdens de middagpauze wordt er een lunch geserveerd.

Nadat alle VCA stof behandeld is wordt er rond 15:30 uur een VCA oefenexamen gemaakt. Aansluitend wordt vanaf 16:30 uur het officiële VCA examen afgenomen door een erkend examenbureau.

Voorbereiding

Op de VCA Basis cursus is geen voorbereiding van toepassing, alle lesstof wordt op de cursusdag behandeld.

VCA VOL cursisten dienen wat lesstof voor te bereiden met behulp van een online module, ook deze voorbereidingsmodule is helemaal audiovisueel!

Onze cursuslocatie in Delft is goed te bereiken vanuit onder meer: Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Berkel en Rodenrijs, Rijswijk en Naaldwijk.

vca online

VCA cursus Online

VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus met 100% filmbeelden

De online VCA cursussen van de VGMbox bestaan geheel uit praktijkgerichte filmfragmenten met zeer veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen. Doordat het een online cursus is, bepaalt u zelf wanneer u leert en op welk tijdstip. Afsluitend kunt u een examen doen op één van onze examenlocaties in Nederland.

€ 154,- incl. examen € 85,- excl. examen