Kiyoh logo
100% startgarantie 139 locaties gratis advies 040 720 08 55

VCA Den Haag, cursus en examen

Moet u uw VCA-kennis dringend opfrissen of wilt u een eerste basisveiligheid VCA cursus volgen? Volg dan een VCA cursus in Den Haag bij VGMbox! Onze VCA cursussen werken niet met een VCA lesboek, maar het VCA lesmateriaal zijn interessante films, zodat u tijdens uw VCA cursus Den Haag alles makkelijker kunt onthouden. Op zoek naar een goede VCA cursus of wilt u een VCA examen maken? Bij VGMbox vindt u de VCA cursussen en de VCA examens bij u in de buurt, in Den Haag!

Wist u dat ruim 90% van onze VCA Den Haag cursisten slaagt op het examen?
VCA Klassikaal

Inclusief examen

 235,-
VCA Online

Inclusief examen

 154,-
  • Delft (8 km)
  • Leiden (17 km)
  • Rotterdam (20 km)

Locaties

VCA locatie Campanile Delft
Campanile Delft

Kleveringweg 53, 2616 LZ DELFT

VCA locatie BrandveiligNL (Veiligheidscentrum Haaglanden)
BrandveiligNL (Veiligheidscentrum Haaglanden)

Binckhorstlaan 128, 2516 BE S GRAVENHAGE

VCA locatie Best Western Plus Grand Winston
Best Western Plus Grand Winston

Generaal Eisenhowerplein 1, 2288 AE RIJSWIJK ZH

VCA cursus Den Haag

Uw VCA cursus in Den Haag volgen? Dat kan! U heeft de keuze tussen uw VCA cursus klassikaal in Den Haag te volgen of uw cursus thuis en zelfstandig volgen. Nadien maakt u uw VCA examen Den Haag bij een VCA locatie of in een van onze andere locaties in Nederland. Dat u veilig werken hoog in het vaandel draagt, kunt u aantonen met een VCA diploma. U leert immers alles over VGM, ofwel Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Bent u een medewerker, een leidinggevende of een intercedent? VGMbox heeft voor u een passende VCA cursus in Den Haag! Maandelijks zijn er meerdere VCA cursussen Den Haag en ook meerdere VCA examens Den Haag.

Soorten VCA Cursussen Den Haag

U kunt kiezen tussen 3 VCA cursussen: de VCA basis cursus, de VOL VCA en de VIL VCU. Deze cursussen kunt u zowel klassikaal als online volgen. Heeft u veel vragen over VCA? Dan kan de klassikale cursus een goede keuze voor u zijn. U leert alles over VCA in Den Haag tijdens één interactieve dag. U kunt ook kiezen voor een online cursus. Zo leert u op uw eigen tempo. Een ander voordeel aan de online VCA cursus is dat de cursus bovendien goedkoper is. Welke cursus u ook kiest, het VCA examen in Den Haag wordt wel klassikaal afgenomen.

3 VCA Den Haag cursussen:

Basis VCA | voor de meeste medewerkers die bij een aannemer werken
VOL VCA | voor zzp-ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer
VIL VCU | voor medewerkers en leidinggevenden van uitzendbureaus

VCA Online en Klassikaal

Basis VCA

voor uitvoerende medewerkers

De meeste aannemers verwachten dat hun medewerkers hun Basis VCA diploma hebben. Zo kunt u aan uw werkgever bewijzen dat u veilig kunt werken en belang hecht aan uw eigen veiligheid, de veiligheid van van uw team en van omstanders. U leert onder andere over veilig en gezond werken, hoe de (Europese) wet- en regelgeving werkt en hoe u onveilige situaties spot en vermijdt. U kunt kiezen voor de klassikale cursus en de VCA Basis online cursus. Nadien maakt u het Basis VCA examen in een VCA examenlocatie in Den Haag.

VOL VCA

voor zzp-ers en leidinggevenden

voor zzp-ers en leidinggevenden Bent u zzp-er? Of werkt u als operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u een VCA VOL diploma halen, zodat u kunt aantonen dat u veilig kunt werken en ook weet hoe u veilige werkomstandigheden creëert voor de medewerkers waarvoor u de leidinggevende bent. Tijdens de VOL VCA cursus leert u onveilige situaties spotten en maatregelen nemen zodat ongevallen voorkomen kunnen worden. U leert door middel van video’s over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het bedrijfsnoodplan en de organisatie van toolboxmeetings. U kunt opnieuw kiezen voor een VOL klassikaal of om de VCA VOL cursus online te volgen. Nadien volgt voor zowel de klassikale als de online cursus een VOL VCA examen. Kiest u voor een VOL VCA examen Den Haag of een andere locatie? Aan u de keuze!

VIL VCU

voor medewerkers van uitzendbureaus

Als u werkt als intercedent of als leidinggevende bij een uitzendbureau, is het belangrijk om te weten aan welke eisen de medewerkers van VCA-gecertificeerde bedrijven moeten voldoen. Hiervoor heeft u het VIL VCU diploma nodig. Dit diploma kunt u verkrijgen na een VIL VCU cursus en een VIL VCU examen. Tijdens de cursus leert u wat er ook tijdens de cursus VOL VCA wordt aangeleerd en wordt er extra nadruk gelegd op specifieke kennis die bij uw baan komt kijken. Dit kan onder meer wetgeving zijn, maar ook verantwoordelijkheden tussen opdrachtgevers, uitzendorganisaties en uitzendmedewerkers. Opnieuw kunt u kiezen tussen de VIL VCU cursus online of klassikaal volgen. Hierna maakt u een VIL VCU examen, dit is sowieso klassikaal en gaat door bij de VIL VCU examenlocatie Den Haag of een andere locatie.

VCA cursus locaties
29

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

Tarieven behalen VCA diploma

Klassikaal + examen
Online + examen
Online zonder examen

 235,-
 154,-
 85,-

VCA Den Haag, eerstvolgende datums

Kies cursus

Kies methode

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is een duidelijke cursus met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort

Een VGA Den Haag cursus volgen doet u natuurlijk bij VGMbox! Eens u uw VCA cursus gevonden hebt, kunt u onderstaande de kalender bekijken. Zo vindt u makkelijk de VCA cursussen en VCA examens in Den Haag. Zo kunt u examens in Den Haag maken op meerdere locaties!

VCA cursus Klassikaal

1-daagse VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus inclusief examen

Tijdens deze unieke cursus van één dag leert u aan de hand van filmfragmenten op groot beeld. Deze manier van leren is uniek in Nederland! Hierdoor vinden cursisten van VGMbox onze VCA cursussen Den Haag interessanter en duidelijker. Na de cursus legt u uw VCA examen af.

Klassikaal + Examen

 235,-


VCA cursus Online

VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus met 100% filmbeelden

Kiest u voor een online VCA cursus? Dan kunt u geheel op eigen tempo leren aan de hand van praktijkgerichte filmfragmenten en heel veel oefenvragen. Nadat u de VCA leerstof beheerst, maakt u uw VCA examen in Den Haag of op een andere examenlocatie - we hebben er 139 in Nederland!

Inclusief examen

 154,-

Exclusief examen

 85,-