Kiyoh logo
100% startgarantie 139 locaties

VCA Tilburg, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Tilburg of een VCA examen in Tilburg? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Tilburg te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Tilburg maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Tilburg. Schrijf je nu in voor je VCA in Tilburg!
VCA cursus locaties
30

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Tilburg, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

Klanten uit de regio

VCA Cursus in Tilburg volgen:

De VCA cursus in Tilburg kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Tilburg of op een van onze andere 139 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Tilburg - Zuiderkwartier
VCA Tilburg Zuiderkwartier

Wassenaerlaan 38, 5021VS

VCA locatie Tilburg - Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
VCA Tilburg Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Klein Zwitserland 8, 5126 TA

maps image

Dit zeggen onze klanten