Kiyoh logo
100% startgarantie 139 locaties

VCA Utrecht, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Utrecht of een VCA examen in Utrecht? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Utrecht te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Utrecht maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Utrecht. Schrijf je nu in voor je VCA in Utrecht!
VCA cursus locaties
30

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Utrecht, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

Klanten uit de regio

VCA Cursus in Utrecht volgen:

De VCA cursus in Utrecht kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Utrecht of op een van onze andere 139 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Utrecht - Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
VCA Utrecht Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Buizerdlaan 10, 3435 SB

Dit zeggen onze klanten