Kiyoh logo
100% startgarantie 145 locaties Inloggen E-Learning

Over ons | VGMbox

Al meer dan 20 jaar levert Construction Media audiovisuele oplossingen om het veiligheidsbewustzijn van medewerkers te vergroten. Eén beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Door innovatieve methoden van kennisoverdracht zoals e-learning, blended learning en klassikale trainingen wordt de kennis over veiligheid en gezond werken bij medewerkers vergroot en geborgd.

Construction Media
oplossingen constructionmedia
Kantoor Construction Media

Het team

Bij Construction Media staan de medewerkers centraal. Het team bestaat uit meer dan 20 medewerkers waar hecht mee samengewerkt wordt. Geen overbodige managementlagen en geen bureaucratie bij ons! Tevreden medewerkers die hard werken en met z'n allen een fantastisch product weten neer te zetten.

Dat is de kracht van ons team, samen sterk!

Structurele samenwerking met onze klanten is van essentieel belang om onze oplossingen verder te verbeteren. Samen zie je meer kansen, bundel je krachten en creëer je meer succes.

Oplossingen


 • bouwbox

  Bouwbox

  Bouwbox is een kant-en-klaar platform om uw toolboxmeetings met minimale voorbereiding te organiseren.

 • industriebox

  Industriebox

  Industriebox is een kant-en-klaar platform om uw toolboxmeetings met minimale voorbereiding te organiseren.

 • projectbox

  Projectbox

  Dé totaaloplossing voor bouwplaatsregistratie, projectspecifieke veiligheidsinstructies en het verlenen van toegang

 • poortbox

  Poortbox

  Verbeter het veiligheidsgedrag op uw locatie met de poortinstructie van Poortbox.

 • bhvbox

  BHVbox

  De online theorie cursussen van BHVbox biedt opleiders de mogelijkheid om hun klanten een optimale voorbereiding te bieden voorafgaand aan het praktijkgedeelte.

 • atexbox

  Atexbox

  De online ATEX Awareness cursus van ATEXbox bestaat uit praktijkgerichte filmfragmenten in combinatie met animatieschema's.

 • constructionmedia

  Construction Media

  Construction Media ontwikkelt al meer dan twintig jaar audiovisuele kennisproducten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Wij vinden kwaliteit belangrijk

De NRTO is de overkoepelende branche organisatie voor trainingsbureaus en opleidingscentra in Nederland, en speelt belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden. De NRTO is gesprekspartner voor o.a. politiek, onderwijs en de media en wil een kwalitatief erkend en herkend opleidings- en examenaanbod realiseren. Hiervoor heeft de NRTO een kwaliteitskeurmerk ingevoerd. Construction Media voldoet aan alle kwaliteitseisen van dit keurmerk en onderschrijft de gedragscode van NRTO. Voor meer informatie zie www.nrto.nl.

nrto

Ontwikkelingen

2022

3 nieuwe VCA locaties, VCA in meerdere talen verkrijgbaar

VGMbox heeft de deuren geopend bij 3 nieuwe VCA locaties, namelijk in Arnhem, Eindhoven en Rotterdam! Daarnaast zijn we niet alleen gaan uitbreiden qua locaties, maar ook in ons talenaanbod voor onze VCA examens. Aan ons portfolio hebben we Turks, Roemeens en Litouws mogen toevoegen!

2021

Projectbox Admin app, vernieuwde inschrijfmodule VGMbox, voorleesfunctie online VCA

Projectbox heeft een nieuwe app ontwikkeld met niet alleen nieuwe functionaliteiten, maar ook een nieuwe naam! Wat voorheen de Safety ID app was, heet het inmiddels de Projectbox Admin app. Met de nieuwe functionaliteiten zijn de gegevens nóg overzichtelijker en gedetailleerder en kan de uitvoerder met de app steeds meer afhandelen.

Ook heeft VGMbox een upgrade gekregen, namelijk een vernieuwde inschrijfmodule die nu nóg gebruiksvriendelijker is. Daarnaast is er voor de online VCA Basis cursus een voorleesfunctie toegevoegd om het leren nog makkelijker te maken!

2021

Nieuwe locatie, Cursussen vernieuwd, Projectbox Update

Projectbox heeft een nieuwe app ontwikkeld met niet alleen nieuwe functionaliteiten, maar ook een nieuwe naam! Wat voorheen de Safety ID app was, heet het inmiddels de Projectbox Admin app. Met de nieuwe functionaliteiten zijn de gegevens nóg overzichtelijker en gedetailleerder.

Ook heeft VGMbox een upgrade gekregen, namelijk een vernieuwde inschrijfmodule die nu nóg gebruiksvriendelijker is. Daarnaast is er voor de online VCA Basis cursus een voorleesfunctie toegevoegd om het leren nog makkelijker te maken

2020

BHV Basis cursus is volledig vernieuwd, ook 2 nieuwe BHV Herhaling cursussen ontwikkeld.

Om de BHV opleiders in Nederland nog beter te voorzien in de beste audiovisuele BHV cursussen in de markt is de BHV Basis cursus volledig vernieuwd. Ook zijn er 2 audiovisuele BHV herhaling cursussen ontwikkeld om jaarlijks afwisseling te bieden aan de cursisten.

Daarnaast zijn ook al ander cursussen weer geüpdatet en is het LMS weer verder uitgebreid met tal van nieuwe en verbeterde functionaliteiten.

2019

VCA Basis cursus Pools

Het VCA cursusaanbod is nu uitgebreid met de online VCA Basis cursus Pools. Daarnaast wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe Safety-ID app. Check eenvoudig of de medewerkers op Projectbox projecten goed zijn geregistreerd en geïnstrueerd! Daarnaast worden er in de toekomst tal van nieuwe functies aan de app toegevoegd waardoor uitvoerder makkelijker kunnen werken.

2018

Safety Learning Management Systeem (LMS)

Het Safety Learning Management Systeem (LMS) van Poortbox is volledig vernieuwd. Om nog beter tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten zijn er ook verschillende nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Hierdoor verloopt de registratie, instructie en intake van medewerkers aan de poort zeer soepel!

2017

Nieuwe locatie, Cursussen vernieuwd, Projectbox Update

Construction Media is verhuisd vanuit Eersel naar Waalre. Onze nieuwe locatie in Waalre geeft ons de mogelijkheid om verder te groeien. Alle VCA-cursussen van de VGMbox, zowel de klassikale VCA cursussen alsook de online VCA cursussen zijn compleet vernieuwd zodat deze volledig voldoen aan de actuele eind- en toetstermen van het SSVV.

2016

BHV Basis, Basis & VOL in het Engels

De online cursus BHV Basis is compleet vernieuwd en voldoet aan de richtlijnen NIBHV en Oranje Kruis. De online BHV cursus is opgebouwd uit films en presentatrice en is bedoeld voor BHV opleiders om cursisten beter voorbereid op de praktijktraining te laten deelnemen. Aan de bestaande online VCA cursussen zijn weer 2 nieuwe cursussen toegevoegd. Zowel de VCA cursus Basis als VOL zijn nu ook beschikbaar in het Engels.

2015

E-learning ATEX awareness

Construction Media heeft een 100% audiovisuele ATEX awareness cursus ontwikkeld, onder de merknaam ATEXBox. De e-learning sluit naadloos aan bij modules 000 en 001 van IECEx05 schema. In deze e-learning leren cursisten hoe ze veilig kunnen werken in de verschillende ATEX zones.

2014

Poortbox

Construction Media lanceert een online audiovisuele registratie- en poortinstructie voor industriële bedrijven.

2013

PowerBHV

Construction Media heeft samen met SBK opleidingen een unieke BHV cursus ontwikkeld bestaande uit e-learning en praktijk.

2012

Projectbox Online

Projectbox is vanaf nu ook als webbased variant beschikbaar. Hierdoor kunnen projectintroducties vooraf gedaanworden door onderaannemers.

2012

Veiligheidcursus voor industrie

In samenwerking met Consortiumbo heeft Construction Media een online audiovisuele veiligheidscursus voor medewerkers in de industrie/techniek ontwikkeld.

2012

Bouwbox Online en Industriebox Online

Om de veranderingen in de bouw voor te blijven heeft Construction Media nu ook een volledige online variant van de Bouwbox en Industriebox ontwikkeld.

2011

VGMBox Online

Als doorontwikkeling op de VGMBox Digitaal introduceert Construction Media een volledige webbased variant, VGMBox Online. Een complete online audiovisuele VCA cursus. Naast VCA Basisveiligheid nu ook VCA VOL.

2010

Toolboxer Digitaal

Construction Media heeft een oplossing voor de industrie ontwikkeld die op een duidelijke en eenvoudige manier de veiligheidsbewustwording van medewerkers vergroot. Als aanvulling op de zelfstudie VCA Basisveiligheid van de VGMBox is er een eendaagse audiovisuele klassikale VCA Basisveiligheidscursus ontwikkeld.

2009

VGMBox Klassikaal

Als aanvulling op de zelfstudie VCA Basisveiligheid van de VGMBox is er een eendaagse audiovisuele klassikale VCA Basisveiligheidscursus ontwikkeld.

2008

Projectbox Digitaal

Construction Media heeft in samenspraak met BAM woningbouw een unieke audiovisuele projectintroductie in vijf talen ontwikkeld.

2004

VGMBox Digitaal

Construction Media heeft de VGMbox gelanceerd. Vanaf nu is het mogelijk om de VCA Basisveiligheid cursus en VCA VOL cursus met een cd-rom thuis te doorlopen. Aansluitend kunt u eenvoudig op een van onze examenlocaties opgaan voor het examen. De cursussen zijn volledig opgebouwd met video's, oefenvragen en oefenexamens.

2002

Bouwbox Digitaal

Construction Media heeft naast de TV-video combinatie ook een oplossing die op computers werkt.

- Bouwbox media player.

1998

Bouwbox TV-Video

Lancering van Construction Media met De Bouwbox TV-Video combinatie.