Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

VCA Training

Wilt u een VCA training volgen? Dan heeft u de juiste website gevonden. Leer op een aantrekkelijke en makkelijke manier met de VCA trainingen van VGMbox, op een eenvoudige wijze leert u veel bij tijdens uw VCA training.

VCA Training Klassikaal Online
VCA Training Resultaat

Onze VCA trainingen

Wilt u een VCA training volgen waarbij u op een aantrekkelijke manier veel bijleert? Kies dan voor de een VCA opleiding van VGMbox. Wij werken immers met een geheel eigen methode met praktijkgerichte films en oefeningen tijdens onze VCA trainingen. Deze methode is effectiever dan een cursus volgen waarbij gebruik wordt gemaakt van VCA boeken. Onze VCA trainingen hebben een slaagpercentage van 93%! U vindt bij ons VCA trainingen voor o.a. uitvoerende medewerkers en operationeel leidinggevenden. Bekijk onze cursus- en examenlocaties en start direct met uw VCA training!

VGMbox biedt zowel de VCA basis cursus als VCA VOL cursus aan. U kunt kiezen voor een klassikale cursus, maar u kunt ook een VCA cursus via internet volgen. Wat u ook kiest, uw VCA halen wordt makkelijker met onze audiovisuele VCA trainingen. Bekijk de kalender en schrijf u nu in voor uw basis cursus, VCA VOL cursus of uw VCA examen na uw online VCA training!

Met audiovisuele VCA trainingen uw VCA certificaat halen

Kiest u voor een online cursus of een klassikale VCA training bij ons? Dan leert u alles over veilig, gezond en milieubewust werken aan de hand van een duidelijke structuur. U kunt uw VCA basis boek of VCA VOL boek terug in de kast leggen, want u leert alles over veilig werken met duidelijke filmfragmenten die jaarlijks worden geüpdatet. Deze korte films geven een duidelijk beeld van de risico's en verplichtingen waar u in de praktijk mee te maken krijgt. De cursussen zijn als volgt opgebouwd:

VCA Audiovisueel
VCA Diploma

Hoofdstukken van de VCA trainingen

 • Regelgeving en veiligheidsregels
 • Veilig werken, overleg en inspecties
 • Preventie
 • Werkplek
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Arbeidsmiddelen
 • Specifieke werkzaamheden en omstandigheden
 • Gevaarlijke stoffen
 • Elektriciteit
 • Brand en explosie
 • Ongevallen
 • Noodsituaties

Door de filmfragmenten in onze VCA opleidingen is het voor u prettiger om te leren over o.a. veiligheid, gevaarlijke stoffen en milieu. We hebben al jaren ervaring met VCA trainingen en daaruit is gebleken dat de hoogste slaagpercentages bereikt worden als u kijkt, oefent en leest én in een kort tijdsbestek de VCA training volgt. Wilt u een cursus VCA volgen? VGMbox heeft met 33 trainingslocaties en 148 examenlocaties het grootste aanbod van Nederland. Alle cursussen en examens hebben startgarantie, de training gaat dus altijd door! Kies eenvoudig een locatie, datum en training en schrijf u nu in voor uw VCA klassikaal of uw VCA e-learning.

VCA training Klassikaal

1-daagse VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus inclusief examen

De Basis VCA training of VOL VCA training wordt op één dag gegeven. De VCA cursus bestaat uit beeldfragmenten, die op groot beeldscherm worden getoond. De trainer gaat dieper op de stof in beantwoordt alle vragen. Aan het einde van de middag maakt u uw VCA basis examen of VCA VOL examen.

Klassikaal + Examen

235,-


vca klassikaal
online intro

VCA training Online

VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus met 100% filmbeelden

U kunt ook op uw eigen tempo de VCA cursussen volgen. De basis en VOL e-learning cursussen bestaan uit praktijkgerichte filmfragmenten en oefenvragen. U kunt u na de cursus direct inschrijven voor het VCA examen of eerst het VCA proefexamen maken op onze website.

Inclusief examen

154,-

Exclusief examen

85,-


audiovisueel

Audiovisueel

Uniek in Nederland: leerstof bestaat voor 100% uit praktijkgericht filmmateriaal.

softwaretools

Slimme Softwaretools

Praktische tools die kennis altijd en overal bereikbaar en inzichtelijk maken.

nederland

Heel Nederland

Met meer dan 33 cursus en 148 examenlocaties in Nederland bieden wij een landelijke dekking.

VCA Examen na de VCA training

Met 148 examenlocaties heeft VGMbox heeft het grootste aantal examenlocaties in Nederland. Als examenkandidaat kunt u zich eenvoudig inschrijven voor een examen bij één van onze examenlocaties, zoals bijvoorbeeld VCA Rotterdam, VCA Groningen en VCA Amsterdam. Er is altijd wel een examenlocatie bij u in de buurt. Bedrijven kunnen daarnaast ook vanaf 8 personen een VCA opleiding met examen op locatie laten plaatsvinden.

VGMbox biedt 100% startgarantie aan op alle VCA cursussen en VCA examens. De cursus en examens gaan dus altijd door! Direct na het afsluiten van uw VCA examen ziet u of u geslaagd bent. Als u geslaagd bent, worden uw gegevens na ongeveer 1 week opgenomen in het Centraal Diploma Register. Of uw gegevens er al in staan, kunt u zelf controleren.

Boek uw VCA training nu bij VGMbox!

Hulp nodig of bent u op zoek naar VCA trainingen in andere talen? Neem dan contact met ons op! Bij ons vindt u de VCA training die u zoekt, bij u in de buurt. Op zoek naar een VCA cursus Amsterdam, een VCA cursus Rotterdam, een VCA cursus Eindhoven of een VCA cursus Den Haag? Dan zit u bij ons goed! Wij bieden VCA trainingen aan op 33 locaties in Nederland!

VCA Online Klassikaal