Kiyoh logo
100% startgarantie 139 locaties gratis advies 040 720 08 55

VCA Groningen, cursus en examen

Bent u op zoek naar VCA opleidingen in Groningen? Dan bent u hier op de juiste plek! Tijdens onze VCA Groningen cursussen leert u alles over veilig werken aan de hand van interessante filmfragmenten. Zo krijgt u een VCA training die u niet zal vervelen!

Omdat het VCA lesmateriaal van VGMbox aantrekkelijke videofragmenten zijn, slaagt ruim 90% van de cursisten voor het VCA Groningen! Wilt u ook op een interessante manier leren? Dan kunt u direct inschrijven onderaan deze pagina!
VCA Klassikaal

Inclusief examen

 235,-
VCA Online

Inclusief examen

 154,-
  • Assen (25 km)
  • Drachten (37 km)
  • Leeuwarden (51 km)

Locaties

VCA locatie Hotel Groningen Zuidbroek
Hotel Groningen Zuidbroek

Burg. Otmaweg 4, 9636 EM ZUIDBROEK

VCA locatie Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Laan Corpus den Hoorn 300, 9728 JT GRONINGEN

VCA locatie Dorpscentrum de Broeckhof
Dorpscentrum de Broeckhof

W.A. Scholtenweg 18, 9636BS GRONINGEN ZUIDBROEK

VCA locatie Wijkcentrum Het Dok
Wijkcentrum Het Dok

Kajuit 4, 9733 CA GRONINGEN

VCA locatie NIVI
NIVI

Energieweg 6, 9902 RL APPINGEDAM / EEMSHAVEN

VCA cursus Groningen:

Het is beslist: u wilt een VCA diploma behalen. Dan is het maar zo makkelijk dat u dat in uw omgeving kunt doen. U kunt kiezen om de cursus VCA in Groningen klassikaal of zelfstandig online af te leggen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld één van de locaties in de provincie Groningen. Door uw VCA diploma te halen, kunt u aantonen dat u de benodigde kennis bezit van VGM of Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Of u nu werknemer, leidinggevende of intercedent bent, wij hebben de VCA cursus voor u! U kunt u online open inschrijven voor VCA cursussen en VCA examens op diverse momenten.

Soorten VCA cursussen in Groningen

We bieden 3 VCA cursussen in Groningen aan, waarbij u kunt kiezen om deze klassikaal te volgen of om uw cursus online te volgen. De voordelen van de online cursus zijn dat u zelf kunt bepalen wanneer u leert én dat u tijd en geld bespaart. Tijdens de klassikale cursus kunt u dan weer vragen stellen aan de docent en wordt u in één dag volledig opgeleid. Aan het eind van de middag maakt u dan het VCA examen Groningen. Ook als u voor de online cursus kiest, dan maakt u een klassikaal examen.

De drie cursussen die worden aangeboden:

Basis VCA | voor de meeste medewerkers die bij een aannemer werken
VOL VCA | voor zzp-ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer
VIL VCU | voor medewerkers en leidinggevenden van uitzendbureaus

VCA Online en Klassikaal

Basis VCA

voor uitvoerende medewerkers

De VCA basis cursus is er voor medewerkers van aannemers. U moet immers meestal uw Basis VCA diploma kunnen voorleggen om uw job te kunnen beoefenen. Tijdens de basis cursus leert u alles over veilig en gezond werken en hoe u rekening moet houden met de veiligheid van uzelf, uw collega’s en bijstanders. Andere onderwerpen die aangesneden worden tijdens de basisveiligheid VCA cursus zijn onder meer hoe u maatregelen neemt om ongevallen te voorkomen en allerlei (Europese) wet- en regelgevingen. Er wordt niet gewerkt met een VCA basis boek, maar met ons eigen VCA lesmateriaal dat uit interessante filmfragmenten bestaat. U kunt de cursus klassikaal of online volgen, nadien maakt u uw basis VCA examen.

VOL VCA

voor zzp-ers en leidinggevenden

U moet over een VOL VCA diploma beschikken als u zzp-er of operationeel leidinggevende bij een aannemer bent. Als u dit diploma kunt voorleggen, kunt u aangeven dat u veilig werken en veilige werkzaamheden voor uzelf en uw medewerkers waar u leiding aan geeft als prioriteit ziet. U leert onder meer over de (Europese) wet- en regelgeving, hoe u onveilige situaties kunt herkennen én voorkomen, hoe u een bedrijfsnoodplan opstelt en hoe u een toolboxmeeting organiseert. VGMbox werkt opnieuw met duidelijke filmfragmenten in plaats van met een VCA VOL boek. U kunt opnieuw kiezen tussen de klassikale cursus of de online cursus VCA, waarna u het VOL VCA examen Groningen maakt.

VIL VCU

voor medewerkers van uitzendbureaus

Werkt u als intercedent of leidinggevende bij een uitzendbureau? Dan heeft u een VIL VCU diploma nodig. Hiermee geeft u aan dat u weet aan welke veiligheidseisen medewerkers van VCA-gecertificeerde bedrijven moeten voldoen. Met het VIL VCU diploma kunt u ook vragen beantwoorden over wat u geleerd hebt, zoals over de specifieke wetgeving en de verantwoordelijkheden van de opdrachtgevers, uitzendorganisaties en -medewerkers. Verder leert u ook de info van een VOL VCA cursus. Gaat u voor de klassikale cursus of de online cursus? Nadien volgt uiteraard een VIL VCU examen.

VCA cursus locaties
29

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

Tarieven behalen VCA diploma

Klassikaal + examen
Online + examen
Online zonder examen

 235,-
 154,-
 85,-

VCA Groningen, eerstvolgende datums

Kies cursus

Kies methode

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is een duidelijke cursus met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort

Klanten uit de regio

VCA cursus Klassikaal

1-daagse VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus inclusief examen

Leert u graag in groep en lijkt het u wel wat om op één dag alles te leren? Kies dan voor onze 1-daagse klassikale VCA cursussen. Bij VGMbox werken we niet met een VCA boek, maar met filmfragmenten die alles duidelijk uitleggen. Deze unieke methode spreekt cursisten meer aan! Na de VCA cursus volgt het VCA examen.

Klassikaal + Examen

 235,-


VCA cursus Online

VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus met 100% filmbeelden

Bent u eerder iemand die graag alleen leert of vindt u het handiger om op uw eigen tempo te leren? Dan is onze online cursus wat voor u! Met onze praktijkgerichte filmfragmenten kunt u op een duidelijke manier de gehele cursus doorlopen. Bovendien bestaat deze cursus ook uit zeer veel oefenvragen. Als u de leerstof onder de knie heeft, dan kunt u uw VCA examen afleggen bij een van onze examenlocaties.

Inclusief examen

 154,-

Exclusief examen

 85,-