Kiyoh logo
100% startgarantie 139 locaties gratis advies 040 720 08 55

VCA Apeldoorn, cursus en examen

Wilt u uw VCA in Apeldoorn halen? Dat kan bij VGMbox! We werken niet met een VCA lesboek, maar met films als VCA lesmateriaal. Hierdoor kunt u op een leuke én interessante manier leren. Behaal uw VCA diploma bij u in de buurt, bij een van onze VCA locaties in Apeldoorn!

Uw VCA halen? Dat doet u bij ons! Ruim 90% van onze cursisten slaagt voor het VCA examen Apeldoorn!
VCA Klassikaal

Inclusief examen

 235,-
VCA Online

Inclusief examen

 154,-
  • Rheden (23 km)
  • Oosterbeek (26 km)
  • Arnhem (26 km)

Locaties

VCA locatie Kiwa Training BV, Gebouw K
Kiwa Training BV, Gebouw K

Wilmersdorf 50, 7327 AC APELDOORN

VCA locatie Wijkcentrum De Groene Hoven
Wijkcentrum De Groene Hoven

Koninginnelaan 280, 7315 EE APELDOORN

VCA locatie Wijkcentrum Dok Zuid
Wijkcentrum Dok Zuid

1e Wormenseweg 460, 7333GZ APELDOORN

VCA locatie Wijkcentrum de Stolp
Wijkcentrum de Stolp

Violierenplein 101, 7329 DR APELDOORN

VCA Apeldoorn:

U kunt kiezen om uw VCA cursus Apeldoorn klassikaal te volgen of om de VCA cursus online te volgen. Na uw cursus maakt u uw examen klassikaal. Door een VCA cursus Apeldoorn te volgen, toont u aan dat u de VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) kennis bezit. Onze VCA cursussen en VCA examens zijn er voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er zijn meerdere VCA cursussen en VCA examens maandelijks in Apeldoorn waar u makkelijk voor kunt inschrijven. Zoek een cursus in de kalender op deze pagina en schrijf u makkelijk in, er is immers open inschrijving!

De 3 VCA Cursussen in Apeldoorn

Er zijn 3 verschillende VCA cursussen. Zo is er de klassikale cursus, waarbij u in één dag opgeleid wordt om het VCA examen af te leggen. U krijgt dus als het ware een echte VCA training, ideaal als u veel vragen over VCA heeft en graag samen met medecursisten. Op het einde van de dag maakt u klassikaal het VCA examen Apeldoorn. Met de online cursus kunt u flexibel leren en nadien het VCA examen Apeldoorn klassikaal maken. De online cursus VCA is handig als u graag in uw eentje dingen leert. Bovendien bespaart deze cursus u tijd en geld!

De drie VCA cursussen die in Rotterdam worden aangeboden:

Basis VCA | voor de meeste medewerkers die bij een aannemer werken
VOL VCA | voor zzp-ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer
VIL VCU | voor medewerkers en leidinggevenden van uitzendbureaus

VCA Online en Klassikaal

Basis VCA

voor uitvoerende medewerkers

Een basis VCA diploma moet u meestal kunnen voorleggen als u werkt als medewerker bij een aannemer. Het is dan ook dé manier om aan te tonen dat u weet hoe u veilig kunt werken en rekening kunt houden met uw eigen veiligheid en de veiligheid van onder andere uw collega’s en bijstanders. Tijdens de VCA cursus Apeldoorn leert u dus alles over veilig en gezond werken. Ook de (Europese) wet- en regelgeving en het herkennen en voorkomen van onveilige situaties zijn onderwerpen die aan bod komen. U kunt kiezen voor een klassikale VCA basis cursus of de VCA basis online cursus. Nadien maakt het VCA examen basis in groep bij een van onze examenlocaties in Apeldoorn of omgeving.

VOL VCA

voor zzp-ers en leidinggevenden

Bent u zzp-er of operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan heeft u een VOL VCA diploma nodig om aan te geven dat u weet hoe u voor veilige werkomstandigheden voor uzelf en voor de werknemers waar u leiding aan geeft kunt zorgen. Tijdens de VOL VCA cursus leert u alles over veiligheid voor operationeel leidinggevenden en leert u onveilige situaties herkennen en maatregelen nemen om ongevallen te voorkomen. U leert o.a. ook over de (Europese) wet- en regelgeving, hoe u met een bedrijfsnoodplan werkt en hoe u toolboxmeetings organiseert. U heeft opnieuw de keuze tussen een klassikale VOL VCA cursus of een online cursus. Nadien maakt u uw VOL VCA examen in Apeldoorn.

VIL VCU

voor medewerkers van uitzendbureaus

Als intercedent of als leidinggevende bij een uitzendbureau is het belangrijk dat u weet aan welke veiligheidseisen de medewerkers van VCA-gecertificeerde bedrijven moeten voldoen. Daarom moet u over een VIL VCU diploma beschikken. Deze cursus is gericht op uw beroep en geeft u dus specifieke kennis, zoals de wetgeving en de verantwoordelijkheden tussen onder meer de opdrachtgevers, de uitzendorganisaties en de -medewerkers. Opnieuw kunt u kiezen om de VCU VIL online of klassikaal te volgen en nadien maakt u klassikaal het VIL VCU examen in Apeldoorn of een van onze andere examenlocaties.

VCA cursus locaties
29

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

Tarieven behalen VCA diploma

Klassikaal + examen
Online + examen
Online zonder examen

 235,-
 154,-
 85,-

VCA Apeldoorn, eerstvolgende datums

Kies cursus

Kies methode

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is een duidelijke cursus met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort

Klanten uit de regio

VCA cursus Klassikaal

1-daagse VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus inclusief examen

Tijdens onze unieke cursus met filmfragmenten op groot beeldscherm, leert u in één dag alles wat u moet weten, zonder dat er VCA boeken bij te pas komen. De videofragmenten maken alles uiterst duidelijk en spreken cursisten meer aan. Aan het eind van de middag maakt u dan het VCA examen.

Klassikaal + Examen

 235,-


VCA cursus Online

VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus met 100% filmbeelden

U kunt ook kiezen om onze cursussen online te volgen. De online VCA cursussen werken met praktijkgerichte filmfragmenten en een groot aantal oefenvragen. U kunt op uw eigen tempo de cursus doorlopen en nadien kiest u een moment en een plaats om het VCA examen te maken.

Inclusief examen

 154,-

Exclusief examen

 85,-