Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

VCA in Zwolle volgen wanneer jij wilt!

Wanneer je bij een werkgever werkzaam bent, kan er gevraagd worden om een VCA cursus te volgen, zodat je een VCA diploma op zak hebt. Indien je slaagt voor het VCA examen, ontvang je hiervoor je VCA diploma. Met een VCA diploma of certificaat kan je aantonen dat je helemaal op de hoogte bent van de regelgeving en werkmethodes omtrent veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer.

Maar het kan natuurlijk ook dat je een zzp’er bent. Het is dan aan te raden om een VCA bedrijfscertificaat te halen. De kans bestaat dat vrijwel alle aannemers in Nederland een VCA certificaat zullen vragen. Daarom is het zeker de moeite waard om een VCA cursus of VCA examen te volgen in Zwolle! Er zijn momenteel ruim 15.000 bedrijven in Nederland die VCA gecertificeerd zijn.

Ben jij de volgende? Schrijf je dan nu in!

90%
Slagingspercentage
100%
Startgarantie
8.6
Klantreview
maps image

VCA Cursus Online Klassikaal

VCA online of klassikaal

Je hebt besloten een VCA cursus in Zwolle te volgen. Maar wist je ook dat VGMbox de cursus zowel online als klassikaal aanbiedt? Kies je voor een online cursus, dan kan je deze volgen waar en wanneer je maar wilt, op jouw tempo! Maar vind je het toch fijner om uitleg te krijgen van een docent? Kies dan voor onze klassikale VCA cursus. Deze duurt één dag en aansluitend maak je het examen. Door het volgen van onze cursus hoef je niet bang te zijn om droge theorie uit een boek te leren. Onze cursus bevat namelijk 100% filmbeelden, wat als voordeel geeft dat je de informatie veel beter kunt onthouden en toepassen. Ideaal dus! Ongeacht je niveau: onze VCA cursussen zijn voor iedereen toegankelijk.

Hebben wij je inmiddels al overtuigd? Schrijf je dan snel in!

Soorten VCA cursussen


VCA Basis

VCA Basis

Voor de uitvoerende medewerkers die bij een aannemer werken.

VCA VOL

VCA VOL

Voor zzp-ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer.

VIL-VCU

VIL VCU

Voor intercedenten en leidinggevenden van uitzendbureaus.

VCA cursus tarieven


235,-

KLASSIKAAL + EXAMEN

1-daagse cursus

De klassikale VCA VOL cursus van de VGMbox is uniek in Nederland. De gehele cursus bestaat namelijk uit praktijkgerichte filmfragmenten.

beschikbare data »
154,-

ONLINE + EXAMEN

Ook op tablet & mobiel

De online VCA VOL cursus van de VGMbox bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen.

beschikbare data »
69,-

LOS EXAMEN

152 locaties

VGMbox heeft een landelijke dekking met 152 examenlocaties waar maandelijks één of meerdere VCA examens worden gegeven.

beschikbare data »

VCA cursus methodes

Bekijk hier onze uitleg video


klassikaal intro

Opzet training klassikaal:


Professionele trainer en uitleg met films

Cursus duurt van 08.30 tot 16.00 uur

Examen duurt van 16.30 tot 17.30 uur

Inclusief lunch, koffie en thee

Startgarantie

Je VCA examen laten voorlezen?

Merk je dat je moeite hebt met lezen? Maak je geen zorgen, wij bieden ook een voorleesexamen aan! Zo zorgen we ervoor dat iedereen succesvol het examen kan afronden. Deze optie bieden wij alleen bij een VCA Basis examen. Bij aanvang van het VCA examen wordt er voor de kandidaat een headset beschikbaar gesteld. Wanneer kandidaten kiezen voor een voorleesexamen, krijgen zij maximaal 15 minuten extra de tijd voor het afronden van het examen. Kies tijdens het boeken van het examen onze extra module ‘’VCA voorleesexamen’’.

VCA Meerdere Talen

Dit zeggen onze klanten over onze VCA cursussen


Bekijk hier onze andere locaties in Nederland!

Benieuwd waar VGMbox nog meer locaties heeft in Nederland? Bij ons kan je op 144 locaties in heel Nederland een examen maken! Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

vca-inschrijven