Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

VCA Opleiding halen? Volg onze aantrekkelijke cursussen!

Bent u op zoek naar een VCA opleiding? Dan bent u bij VGMbox aan het juiste adres! Kies nu voor één van onze VCA opleidingen van de beste kwaliteit!

VCA Opleiding Klassikaal Online
VCA Opleiding

Onze VCA opleidingen

Bent u op zoek naar de beste VCA opleiding Basis of VCA VOL opleiding waarbij u écht veel bijleert? Kies dan voor de cursussen van VGMbox. Wist u dat u slechts 20% onthoudt van wat u leest op een scherm? En slechts 30% van wat u hoort? De effectiefste manier om iets echt te leren, is luisteren, kijken én oefeningen doen. Dit is dan ook de werkwijze bij onze VCA opleidingen. Daarom heeft een VCA opleiding bij ons een slaagpercentage van maar liefst 93%. U heeft geen VCA Basis boek of een VCA VOL boek meer nodig bij onze VCA opleidingen.

VGMbox heeft hierbij zowel een klassikale VCA opleidingen aan alsook een e-learning VCA opleidingen.

Schrijf je in voor een VCA Opleiding

Volledig audiovisuele VCA cursussen

Een heldere structuur zorgt voor een goed leerproces. Bij onze VCA opleidingen is gekozen voor een structuur waarbij de cursist in achtereenvolgende stadia kennismaakt met de risico's en verplichtingen waarmee hij/zij in de praktijk te maken krijgt.

VCA Audiovisueel
VCA Diploma

Hoofdstukken van de VCA opleiding

 • Regelgeving en veiligheidsregels
 • Veilig werken, overleg en inspecties
 • Preventie
 • Werkplek
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Arbeidsmiddelen
 • Specifieke werkzaamheden en omstandigheden
 • Gevaarlijke stoffen
 • Elektriciteit
 • Brand en explosie
 • Ongevallen
 • Noodsituaties

Onze VCA opleidingen werken zonder VCA lesboek, door de vele praktijkgerichte filmbeelden is het begrijpen van de inhoud van de VCA opleiding prettiger en gemakkelijker. Uit onze ervaring blijkt dat de hoogste slaagpercentages worden bereikt als de cursist in een kort tijdsbestek de VCA opleiding doorloopt. Bij ons kunt u VCA opleidingen volgen, maar ook is een VCA proefexamen beschikbaar en kunt u een VCA examen los bestellen. Wilt u uw VCA halen? Kijk dan hieronder welke cursus het beste bij u past!

VCA opleiding Klassikaal

1-daagse VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus inclusief examen

Deze VCA opleiding wordt in één dag afgerond. De opleiding VCA Klassikaal is uniek want de gehele cursus bestaat uit filmfragmenten over veilig werken. Dit spreekt cursisten meer aan en is zeer duidelijk. De trainer begeleidt de dag en geeft verdieping aan onderwerpen. Aan het eind van de middag maakt u het VCA examen; dit kan het VCA basis examen of het VCA VOL examen zijn.

Klassikaal + Examen

235,-


klassikaal intro
online intro

VCA opleiding Online

VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus met 100% filmbeelden

U kunt ook een online opleiding volgen. De online cursussen van VGMbox bestaan uit praktijkgerichte filmfragmenten over veiligheid, gezondheid en milieu en uiteraard ook zeer veel oefenvragen. Zo kunt u op uw eigen tempo de VCA cursus volgen. Afsluitend kunt u een examen doen bij één van onze 148 examenlocaties. Ter voorbereiding kunt u ook het proefexamen maken.

Inclusief examen

154,-

Exclusief examen

85,-


audiovisueel

Audiovisueel

Uniek in Nederland: leerstof bestaat voor 100% uit praktijkgericht filmmateriaal.

softwaretools

Slimme Softwaretools

Praktische tools die kennis altijd en overal bereikbaar en inzichtelijk maken.

nederland

Heel Nederland

Met meer dan 148 locaties in Nederland bieden wij een landelijke dekking.

VCA Examen na de VCA opleiding

Met 148 examenlocaties heeft VGMbox heeft het grootste aantal examenlocaties in Nederland. Als examenkandidaat kunt u zich eenvoudig inschrijven voor een examen bij één van onze examenlocaties, zoals bijvoorbeeld VCA Rotterdam, VCA Groningen en VCA Amsterdam. Er is altijd wel een examenlocatie bij u in de buurt. Bedrijven kunnen daarnaast ook vanaf 8 personen een VCA opleiding met examen op locatie laten plaatsvinden.

VGMbox biedt 100% startgarantie aan op alle VCA cursussen en VCA examens. De cursus en examens gaan dus altijd door! Direct na het afsluiten van uw VCA examen ziet u of u geslaagd bent. Als u geslaagd bent worden uw gegevens na ongeveer 1 week opgenomen in het Centraal Diploma Register.

Boek uw VCA opleiding nu bij VGMbox!

VCA Online Klassikaal