Kiyoh logo
CORONA PROTOCOL 100% startgarantie 142 locaties gratis advies 040 720 08 55

Volg een cursus VCA in Den Bosch op de wijze zoals u wilt

Het kan zijn dat u van uw werkgever een VCA cursus moet volgen of misschien bent u een ZZP´er? Een VCA certificaat zal door vrijwel alle aannemers in Nederland gevraagd worden, dus het is zeker de moeite waard om een VCA cursus te volgen.

Momenteel zijn er ruim 15.000 bedrijven die VCA gecertificeerd zijn. Als uw werkgever dit ook is, dan moet u deze cursus ook volgen. Als u in Den Bosch of omgeving woont, dan is het mogelijk om de cursus VCA in Den Bosch te volgen.

Met een VCA certificaat bent u helemaal op de hoogte van de regelgeving en werkmethodes omtrent veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer.


VCA cursus locaties
27

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Den Bosch, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

Een VCA cursus in Den Bosch klassikaal of thuis online?

De VCA cursus in Den Bosch kan bij VGMbox op locatie klassikaal worden gevolgd, maar als u hier geen tijd voor heeft, bieden wij de cursus ook online aan. De VCA cursus in Den Bosch duurt één dag. Tijdens deze dag hoeft u geen droge theorie uit een boek te leren, maar krijgt u alle informatie door middel van videobeelden tot u.

Dit heeft als voordeel, dat u de informatie veel beter kunt onthouden en kunt toepassen in de praktijk. Daarom maakt het ook niet uit welk niveau u heeft, iedereen kan onze VCA cursus in Den Bosch volgen. Ook online is onze cursus audiovisueel, alleen dan kunt uzelf uw tijd indelen.

VCA Online en Klassikaal

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is heel duidelijk met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort

Kies je cursus


VCA Basisveiligheid Online

VCA Basisveiligheid cursus met filmbeelden

De online VCA Basisveiligheid cursus van de VGMbox bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen en bepaalt u zelf wanneer u leert. De gemiddelde doorlooptijd van de online VCA Basisveiligheid cursus is circa 8 uur. Na activatie is de cursus gedurende 3 maanden geldig. Wanneer u een online VCA Basisveiligheid cursus met examen bestelt, dan kunt u direct inschrijven voor een examen op een van onze 65 examenlocaties!

Voor uitvoerende medewerkers

Online cursus met praktijkgerichte filmbeelden

142 examenlocaties in Nederland

Gemiddeld slagingspercentage 93%

online intro


VCA Online

Inclusief examen

 154,-

Klanten uit de regio

Is het tijd voor het VCA examen in Den Bosch?

Wanneer u de cursus klassikaal gevolgd heeft of online, dan bezit u voldoende kennis over de veiligheid, gezondheid en milieu op uw werkplek en kunt u het geleerde ook in de praktijk brengen. Het wordt dan tijd om uw VCA examen in Den Bosch af te leggen. Het tijdstip van het examen is flexibel, dus u kunt zelf kiezen of u het examen ´s middag of ´s avonds wilt afleggen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u tot de meer dan 90% van onze cursisten behoort die slaagt voor het VCA examen.

Onze Locaties

VCA locatie Hotel 's-Hertogenbosch-Vught
Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Bosscheweg 2, 5261 AA Vught

VCA locatie Wijkgebouw de Slinger
Wijkgebouw de Slinger

Jan Schofferlaan 3, 5212RE S HERTOGENBOSCH

VCA locatie SCC De Helftheuvel
SCC De Helftheuvel

Helftheuvelpassage 115, 5224AC S HERTOGENBOSCH

VCA locatie S.C.C. De Biechten
S.C.C. De Biechten

Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA ROSMALEN (GEMEENTE DEN BOSCH)

maps image