Kiyoh logo
100% startgarantie 144 locaties Inloggen E-Learning

VCA examen in het Portugees halen?

Ben je op zoek naar een VCA examen in het Portugees? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Met ons brede aanbod aan talen, bieden wij je de mogelijkheid om je VCA diploma in het Portugees te halen. Ideaal voor werknemers die hun VCA Basis of VCA VOL diploma willen halen in hun moedertaal of een taal die makkelijker is dan Nederlands!

144 locaties

100% startgarantie

Diverse tijden

Digitaal diploma

VCA Examen
VCA Audiovisueel

Audiovisueel

Met filmbeelden

Goedkoopste VCA in Nederland

Goedkoopste

van Nederland!

VCA in 1 keer

93%

slaagt in 1 keer!

VCA map

Los examen

Officieel erkend examen

Meertalig

32 cursuslocaties

Gratis parkeren bij de locatie

100% startgarantie

119,-

Bekijk beschikbare data

vca examen

VCA Portugees Examen

VGMbox heeft een landelijke dekking van 137 examenlocaties waar maandelijks één of meerdere VCA examens worden afgenomen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt om een VCA Portugees examen te maken!

Het VCA Basis examen duurt 60 minuten en het VCA VOL examen 75 minuten. Daarnaast is er de mogelijkheid om het VCA Portugees examen zowel in de middag, begin van de avond of later op de avond te maken.

De locaties waar onze VCA examens worden gegeven beschikken over voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer!

VCA Voorleesexamen

Voor kandidaten die moeite hebben met lezen kan een VCA Voorleesexamen aangevraagd worden. Dit is uitsluitend mogelijk bij VCA Basisveiligheid en geldt voor alle talen. De kandidaat krijgt hiervoor een headset bij aanvang van het digitale examen.

In het examen kunnen zinnen of woorden die geselecteerd worden, worden voorgelezen door een computerstem. Kandidaten die gebruik maken van een VCA Voorleesexamen krijgen maximaal 15 minuten extra tijd tijdens het examen (in totaal 75 minuten).

VCA voorleesexamens