Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

Szeretne magyarul VCA-vizsgát tenni?

VCA-vizsgát (Vállallkozók biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi vizsgája) keres magyarul? Akkor jó helyen jár a VGMboxnál! Széles nyelvválasztékunkkal lehetőséget kínálunk arra, hogy VCA-oklevelét magyar nyelven szerezze meg. Ideális olyan munkavállalók számára, akik anyanyelvükön vagy a hollandnál könnyebb nyelven szeretnék megszerezni az alapfokú VCA- vagy az üzemeltetési vezetők biztonsága VCA-oklevelet!

148 helyszín

100%-os kezdő garancia

Különböző időpontok

Digitális oklevél

VCA Examen
VCA Audiovisueel

Audiovizuális

anyag mozgóképpel

Goedkoopste VCA in Nederland

A legolcsóbb

Hollandiában!

VCA in 1 keer

93% sikeresen

leteszi az első alkalommal!

VCA Map

Egyedi vizsga

Hivatalosan elismert vizsga

Többnyelvű

33 vizsgahelyszín

Ingyenes parkolás a helyszínen

100%-os kezdő garancia

119,-

Tekintse át a szabad időpontokat

vca examen

Magyar VCA-vizsga

A VGMbox 137 vizsgahelyével országos lefedettséggel rendelkezik, ahol havonta legalább egy vagy akár több VCA-vizsgát is letesznek. Tehát mindig van egy helyszín az Ön közelében, ahol leteheti a magyar VCA-vizsgát!

A VCA-alapvizsga 60 percet, az üzemeltetési vezetők biztonsága VCA-vizsga 75 percet vesz igénybe. Lehetőség van arra is, hogy a magyar VCA-vizsgát délután, kora este vagy késő este tegye le.

VCA-vizsgáink helyszínei elegendő parkolóhelyet biztosítanak a közelben, és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek!

Hangos (felolvasásos) VCA-vizsga

VCA hangos vizsga kérhető olvasni nehezen képes jelöltek számára. Ez csak az alapfokú VCA biztonsági vizsga esetén lehetséges, és minden nyelvre érvényes. A jelölt a digitális vizsga kezdetén fülhallgatót kap.

A vizsgán kijelölhet mondatokat vagy szavakat, amit azután számítógéphang olvas fel. Azok a jelöltek, akik hangos VCA-vizsgát vesznek igénybe, a vizsgára maximum 15 perccel több időt kapnak (összesen 75 perc).

VCA voorleesexamens