Kiyoh logo
100% startgarantie 144 locaties Inloggen E-Learning

Corona - hoe werken we samen veilig door in de bouw?

Apr 06, 2020
VCA Nieuws

Het coronavirus houdt ons land in zijn greep en dat zal waarschijnlijk ook nog even duren. Deze situatie heeft niet alleen persoonlijke impact maar ook op alle sectoren binnen onze economie. Zo ook de bouwsector.

Bouwend Nederland, Techniek Nederland, vakbonden, ministeries en andere vertegenwoordigers hebben daarom de handen ineen geslagen en het protocol ‘samen veilig doorwerken’(link naar pdf op website vca-cursus.com) opgesteld. In dit protocol staan concrete maatregelen benoemd om samen veilig te kunnen doorwerken in de bouw en aanverwante sectoren.

Om iedereen in de bouwsector zich bewuster te maken van de maatregelen uit het protocol heeft VCA-cursus.com op basis van dit protocol een praktijkgerichte film ontwikkeld waarin de maatregelen op een heldere en consistente manier worden uitgelegd.

Deze film stellen wij u gratis ter beschikking omdat wij vinden dat we gezamenlijk het virus moeten bestrijden en moeten voorkomen dat jij en je collega’s besmet raken.

Wilt u de film op uw website plaatsen of in andere media tonen? Dit kan onder bronvermelding van www.vca-cursus.com. Laat het ons weten en we sturen u de film in het gewenste formaat toe.

Alleen samen krijgen we corona onder controle!

online intro
VCA Locatie
133

locaties

VCA Garantie
100%

startgarantie

VCA Cursus Parkeren
Gratis

parkeren