Kiyoh logo
100% startgarantie 144 locaties Inloggen E-Learning

Construction Media maakt alle VCA cursussen audiovisueel.

Sep 10, 2019
VCA Nieuws

Wat is audiovisueel?

Waarom audiovisueel?

Slagingspercentage met de audiovisuele methode?


Audiovisueel wil zeggen: hoorbaar en zichtbaar. Onze VCA cursussen zijn volledig opgebouwd uit praktijkgericht filmmateriaal waarbij de beelden laten zien wat door de voice-over wordt besproken.

Wanneer je bepaald lesmateriaal wilt behandelen dan heb je veel minder woorden nodig om de boodschap over te brengen als er ondersteunende filmbeelden worden getoond die bij de tekst passen. Door films te gebruiken die qua werklocaties en gebruikte machines voor veel cursisten herkenbaar zijn wordt de boodschap ook sneller herkend en kan men dit beter plaatsen in hun eigen praktijksituaties. We hebben dan ook als slogan: 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Doordat je met minder gesproken tekst de boodschap over kan brengen is deze methode een prettige en efficiënte manier om lesmateriaal in je op te nemen. Naast filmmateriaal zijn er in onze cursussen veel vragen opgenomen om te toetsen of cursisten het lesmateriaal begrepen hebben. Daarbij maken we gebruik van dezelfde vraagvormen die ook in de VCA examens gebruikt worden.

De resultaten laten zien dat deze methode werkt, wat blijkt uit het slagingspercentage van de cursisten. Maar liefst 93% van de cursisten slaagt in één keer voor het VCA examen. Onze VCA cursussen zijn zowel via internet als op de traditionele klassikale manier te volgen.

VCA Locatie
133

locaties

VCA Garantie
100%

startgarantie

VCA Cursus Parkeren
Gratis

parkeren