Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

VCA Zevenbergschen Hoek, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Zevenbergschen Hoek of een VCA examen in Zevenbergschen Hoek? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Zevenbergschen Hoek te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Zevenbergschen Hoek maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Zevenbergschen Hoek. Schrijf je nu in voor je VCA in Zevenbergschen Hoek!
VCA cursus locaties
32

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Cursus in Zevenbergschen Hoek volgen:

De VCA cursus in Zevenbergschen Hoek kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Zevenbergschen Hoek of op een van onze andere 148 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Zevenbergschen Hoek - BouwSchool Breda
VCA Zevenbergschen Hoek BouwSchool Breda

Biesdonkweg 31, 4826KS BREDA

VCA locatie Zevenbergschen Hoek - Van der Valk Hotel Breda Princeville
VCA Zevenbergschen Hoek Van der Valk Hotel Breda Princeville

Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda

maps image

Dit zeggen onze klanten over onze VCA cursussen