Kiyoh logo
100% startgarantie 145 locaties Inloggen E-Learning

VCA Zaandam, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Zaandam of een VCA examen in Zaandam? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Zaandam te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Zaandam maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Zaandam. Schrijf je nu in voor je VCA in Zaandam!
VCA cursus locaties
31

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Cursus in Zaandam volgen:

De VCA cursus in Zaandam kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Zaandam of op een van onze andere 145 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Zaandam - Wijkcentrum Dirk Prins
VCA Zaandam Wijkcentrum Dirk Prins

A G Verbeekstraat 35, 1501RM ZAANDAM

VCA locatie Zaandam - Wijkcentrum de Poelenburcht
VCA Zaandam Wijkcentrum de Poelenburcht

Weerpad 1A, 1504 NX Zaandam

Dit zeggen onze klanten