Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

VCA Vlissingen, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Vlissingen of een VCA examen in Vlissingen? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Vlissingen te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Vlissingen maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Vlissingen. Schrijf je nu in voor je VCA in Vlissingen!
VCA cursus locaties
32

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Cursus in Vlissingen volgen:

De VCA cursus in Vlissingen kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Vlissingen of op een van onze andere 148 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Vlissingen - De Vroone
VCA Vlissingen De Vroone

C D Vereekestraat 74, 4421CE KAPELLE

VCA locatie Vlissingen - Scalda
VCA Vlissingen Scalda

Edisonweg 4 a, 4382NW VLISSINGEN

maps image

Dit zeggen onze klanten over onze VCA cursussen