Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

VCA Susteren, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Susteren of een VCA examen in Susteren? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Susteren te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Susteren maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Susteren. Schrijf je nu in voor je VCA in Susteren!
VCA cursus locaties
33

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Cursus in Susteren volgen:

De VCA cursus in Susteren kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Susteren of op een van onze andere 148 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Susteren - Gebouw Acaleph
VCA Susteren Gebouw Acaleph

Vouersweg 100, 6161AG GELEEN

VCA locatie Susteren - Het Ruweel
VCA Susteren Het Ruweel

Malbergsingel 62, 6218AV MAASTRICHT

Dit zeggen onze klanten over onze VCA cursussen