Kiyoh logo
100% startgarantie 145 locaties Inloggen E-Learning

VCA Schagen, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Schagen of een VCA examen in Schagen? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Schagen te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Schagen maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Schagen. Schrijf je nu in voor je VCA in Schagen!
VCA cursus locaties
31

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Cursus in Schagen volgen:

De VCA cursus in Schagen kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Schagen of op een van onze andere 145 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Schagen - Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo
VCA Schagen Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Kennemerstraatweg 425, 1851 PD Heiloo

VCA locatie Schagen - Wijkcentrum De Zon
VCA Schagen Wijkcentrum De Zon

Brandpunt 1 (tegenover ingang Vomar), 1705 SK Heerhugowaard

Dit zeggen onze klanten