Kiyoh logo
CORONA PROTOCOL 100% startgarantie 142 locaties gratis advies 040 720 08 55

Met een cursus VCA in Nijmegen neemt u veiligheid serieus

In Nederland zijn ruim 15.000 bedrijven VCA gecertificeerd. Dit zijn voornamelijk bedrijven die werkzaam zijn in de bouw. Werkt u bij een aannemer die VCA gecertificeerd is? Dan moet u als werknemer ook aan de VCA eisen voldoen.

Dit houdt in dat u een VCA cursus moet volgen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers.

Tijdens de cursus leert u hoe u het beste uw eigen veiligheid en gezondheid op de werkplek kunt waarborgen en die van uw collega´s. Als u inwoner van Nijmegen of omgeving bent, dan is de cursus VCA in Nijmegen te volgen.


VCA cursus locaties
27

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Nijmegen, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

Volg een VCA cursus in Nijmegen zoals u wilt

Er zijn verschillende soorten VCA cursussen. De meest gevolgde cursus is VCA basis. Dit is voor alle medewerkers die vanzelfsprekend met enige vorm van veiligheid, gezondheid of milieu te maken krijgen. Bent u een leidinggevende of een ZZP´er, dan kunt u de cursus VCA VOL volgen.

U leert dan hoe u toezicht kunt houden op de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers. U kunt een VCA cursus in Nijmegen volgen bij VGMbox. Wij hebben landelijk ruim 150 locaties, waaronder in Nijmegen. Hier kunt u klassikaal een eendaagse VCA cursus volgen met behulp van veel videobeelden. Zo zult u alles beter onthouden en is de kans op slagen veel groter.

Het is ook mogelijk om de cursus online te volgen. Ook de online cursus is audiovisueel en voorzien van slimme softwaretools.

VCA Online en Klassikaal

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is heel duidelijk met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort

Kies je cursus


VCA Basisveiligheid Online

VCA Basisveiligheid cursus met filmbeelden

De online VCA Basisveiligheid cursus van de VGMbox bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen en bepaalt u zelf wanneer u leert. De gemiddelde doorlooptijd van de online VCA Basisveiligheid cursus is circa 8 uur. Na activatie is de cursus gedurende 3 maanden geldig. Wanneer u een online VCA Basisveiligheid cursus met examen bestelt, dan kunt u direct inschrijven voor een examen op een van onze 65 examenlocaties!

Voor uitvoerende medewerkers

Online cursus met praktijkgerichte filmbeelden

142 examenlocaties in Nederland

Gemiddeld slagingspercentage 93%

online intro


VCA Online

Inclusief examen

 154,-

Klanten uit de regio

Volg een VCA examen in Nijmegen

Een VCA examen in Nijmegen kunt u afleggen als onderdeel van de VCA cursus, maar u kunt het examen ook op een tijdstip volgen die u het beste uitkomt. De examens zijn altijd in de middag of de avonduren, dus u bepaalt het tijdstip die u het beste uitkomt.

Ruim 90% van de cursisten van VGAbox slagen voor het VCA examen, dus ook u maakt grote kans van slagen. Na het succesvol afleggen van het examen krijgt u een VCA certificaat die 10 jaar geldig is.

Onze Locaties

VCA locatie Van der Valk
Van der Valk

Raamweg 10, 5431 NH Cuijk

VCA locatie Verploegen Congrescentrum
Verploegen Congrescentrum

Woeziksestraat 100, 6604CM WYCHEN

maps image