Kiyoh logo
100% startgarantie 145 locaties Inloggen E-Learning

Met een cursus VCA in Nijmegen neem je veiligheid serieus

In Nederland zijn ruim 15.000 bedrijven VCA gecertificeerd. Dit zijn voornamelijk bedrijven die werkzaam zijn in de bouw. Werk je bij een aannemer die VCA gecertificeerd is? Dan moet je als werknemer ook aan de VCA eisen voldoen.

Dit houdt in dat je een VCA cursus moet volgen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers.

Tijdens de cursus leer je hoe je het beste je eigen veiligheid en gezondheid op de werkplek kunt waarborgen en die van je collega´s. Als je inwoner van Nijmegen of omgeving bent, dan is de cursus VCA in Nijmegen te volgen.


Klanten uit de regio

VCA cursus locaties
31

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

Volg een VCA examen in Nijmegen

Een VCA examen in Nijmegen kan je afleggen als onderdeel van de VCA cursus, maar je kunt het examen ook op een tijdstip volgen die jou het beste uitkomt. De examens zijn altijd in de middag of de avonduren, dus je bepaalt het tijdstip die jou het beste uitkomt.

Ruim 90% van de cursisten van VGMbox slagen voor het VCA examen, dus ook jij maakt grote kans van slagen! Na het succesvol afleggen van het examen krijg je een VCA certificaat die 10 jaar geldig is.

Onze Locaties

VCA locatie Nijmegen - Verploegen Congrescentrum
VCA Nijmegen Verploegen Congrescentrum

Woeziksestraat 100, 6604CM WYCHEN

VCA locatie Nijmegen - Van der Valk
VCA Nijmegen Van der Valk

Raamweg 10, 5431 NH Cuijk

maps image

Dit zeggen onze klanten