Kiyoh logo
CORONA PROTOCOL 100% startgarantie 135 locaties gratis advies 040 720 08 55

VCA Nijmegen, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Nijmegen of een VCA examen in Nijmegen? Dan ben je bij VGMBox aan het juiste adres! Voor je VCA Nijmegen kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Nijmegen te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Nijmegen maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Nijmegen. Schrijf je nu in voor je VCA in Nijmegen!
online intro
klassikaal intro

VCA Nijmegen, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

VCA cursus locaties
31

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Cursus in Nijmegen volgen:

De VCA cursus in Nijmegen kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Nijmegen of op een van onze andere 135 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Hotel van der Valk  Cuijk
Hotel van der Valk Cuijk

Raamweg 10, 5431 NH CUIJK

VCA locatie Verploegen Congrescentrum
Verploegen Congrescentrum

Woeziksestraat 100, 6604CM WYCHEN

maps image

Soorten VCA Cursussen

De onderstaande cursussen kunnen zowel klassikaal als online gevolgd worden. Met de online cursus bepaal je zelf waar en wanneer je leert. Deze flexibele manier van leren bespaart je tijd en geld (het examen wordt wel klassikaal afgenomen). Met de klassikale cursus wordt je in 1 dag opgeleid voor het VCA examen. Tijdens deze interactieve dag kun je vragen stellen aan de docent en leer je van elkaar.

De drie cursussen die worden aangeboden:

Basis VCA | voor de meeste medewerkers die bij een aannemer werken
VOL VCA | voor zzp-ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer
VIL VCU | voor medewerkers en leidinggevenden van uitzendbureaus

VCA Online en Klassikaal

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is heel duidelijk met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort

Kies je cursus


VCA Basisveiligheid Online

VCA Basisveiligheid cursus met filmbeelden

De online VCA Basisveiligheid cursus van de VGMbox bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen en bepaalt u zelf wanneer u leert. De gemiddelde doorlooptijd van de online VCA Basisveiligheid cursus is circa 8 uur. Na activatie is de cursus gedurende 3 maanden geldig. Wanneer u een online VCA Basisveiligheid cursus met examen bestelt, dan kunt u direct inschrijven voor een examen op een van onze 65 examenlocaties!

Voor uitvoerende medewerkers

Online cursus met praktijkgerichte filmbeelden

135 examenlocaties in Nederland

Gemiddeld slagingspercentage 93%

online intro


VCA Online

Inclusief examen

 154,-

Klanten uit de regio