Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

VCA Maastricht, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Maastricht of een VCA examen in Maastricht? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Maastricht te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Maastricht maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Maastricht. Schrijf je nu in voor je VCA in Maastricht!
VCA cursus locaties
33

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Cursus in Maastricht volgen:

De VCA cursus in Maastricht kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Maastricht of op een van onze andere 148 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Maastricht - Gebouw Acaleph
VCA Maastricht Gebouw Acaleph

Vouersweg 100, 6161AG GELEEN

VCA locatie Maastricht - Het Ruweel
VCA Maastricht Het Ruweel

Malbergsingel 62, 6218AV MAASTRICHT

Dit zeggen onze klanten over onze VCA cursussen