Kiyoh logo
100% startgarantie 148 locaties Inloggen E-Learning

VCA Kapelle, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Kapelle of een VCA examen in Kapelle? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Kapelle te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Kapelle maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Kapelle. Schrijf je nu in voor je VCA in Kapelle!
VCA cursus locaties
32

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Cursus in Kapelle volgen:

De VCA cursus in Kapelle kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Kapelle of op een van onze andere 148 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Kapelle - De Vroone
VCA Kapelle De Vroone

C D Vereekestraat 74, 4421CE KAPELLE

maps image

Dit zeggen onze klanten over onze VCA cursussen