Kiyoh logo
100% startgarantie 139 locaties

Volg met succes een cursus VCA in Emmen

Is het beroepshalve nodig dat je een VCA cursus volgt? Of wil je aan de slag bij een bedrijf die VCA gecertificeerd is? Als je in Emmen of omgeving woont, dan kan je een cursus VCA in Emmen volgen.

De VCA cursus is de meest gevolgde cursus in Nederland omtrent de veiligheid, gezondheid en het milieu op de werkvloer. Uiteraard zijn werkgevers volgens de Arbowetgeving verplicht om de veiligheid van hun medewerkers te waarborgen.

Een VCA certificaat geeft de garantie dat een bedrijf daadwerkelijk serieus omgaat met de veiligheid en gezondheid van het personeel en hier ook maatregelen voor treft. Een van deze maatregelen is dat iedere werknemer een VCA cursus heeft gevolgd.

VCA cursus locaties
30

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Emmen, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

Succesvol een VCA examen in Emmen afleggen

Naast het volgen van de VCA cursus, kan je ook een VCA examen in Emmen afleggen. Ons slagingspercentage is erg hoog, namelijk ruim 90%! Dit is mede te danken aan de audiovisuele samenstelling van onze VCA cursus, waarbij je veel beter informatie kunt onthouden.

Een VCA examen in Emmen kan je op ieder moment afleggen wanneer je wenst, of het nu in de middag is, het begin van de avond of later op de avond, je hoeft hiervoor geen vrije dag op te nemen. Volg met succes een cursus VCA in Emmen!

Onze Locaties

VCA locatie Emmen - ROC Drenthe College
VCA Emmen ROC Drenthe College

Veldlaan 2, 7824EH

Dit zeggen onze klanten