Kiyoh logo
CORONA PROTOCOL 100% startgarantie 142 locaties gratis advies 040 720 08 55

Volg met succes een cursus VCA in Emmen

Is het beroepshalve nodig dat u een VCA cursus volgt? Of wilt u aan de slag bij een bedrijf die VCA gecertificeerd is? Als u in Emmen of omgeving woont, dan kunt u een cursus VCA in Emmen volgen.

De VCA cursus is de meest gevolgde cursus in Nederland omtrent de veiligheid, gezondheid en het milieu op de werkvloer. Uiteraard zijn werkgevers volgens de Arbowetgeving verplicht om de veiligheid van hun medewerkers te waarborgen.

Een VCA certificatie geeft de garantie dat een bedrijf daadwerkelijk serieus omgaat met de veiligheid en gezondheid van het personeel en hier ook maatregelen voor treft. Een van deze maatregelen is dat iedere werknemer een VCA cursus heeft gevolgd.


VCA cursus locaties
27

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Emmen, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

Volg via VGMbox een VCA cursus in Emmen

De VCA cursus in Emmen bij VGMbox is zo samengesteld dat deze door iedereen te volgen is. Uiteraard is er het verschil tussen de VCA Basis cursus en VCA VOL cursus. De VCA Basis cursus is voor iedere medewerker die op de werkvloer te maken krijgt met veiligheids- en gezondheidsrisico´s.

De VCA VOL cursus is geschikt voor operationeel leidinggevenden en ZZP´ers. Daarnaast is er nog de VIL VCU voor medewerkers en leidinggevenden die voor een uitzendbureau werken. Onze cursus is uniek, doordat wij ze audiovisueel aanbieden, zowel klassikaal als online. U heeft dus de keuze of u op locatie de VCA cursus in Emmen wilt volgen of gewoon thuis online. Mede door het gebruik van videobeelden, zult u de informatie beter kunnen opslaan.

VCA Online en Klassikaal

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is heel duidelijk met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort

Kies je cursus


VCA Basisveiligheid Online

VCA Basisveiligheid cursus met filmbeelden

De online VCA Basisveiligheid cursus van de VGMbox bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen en bepaalt u zelf wanneer u leert. De gemiddelde doorlooptijd van de online VCA Basisveiligheid cursus is circa 8 uur. Na activatie is de cursus gedurende 3 maanden geldig. Wanneer u een online VCA Basisveiligheid cursus met examen bestelt, dan kunt u direct inschrijven voor een examen op een van onze 65 examenlocaties!

Voor uitvoerende medewerkers

Online cursus met praktijkgerichte filmbeelden

142 examenlocaties in Nederland

Gemiddeld slagingspercentage 93%

online intro


VCA Online

Inclusief examen

 154,-

Succesvol een VCA examen in Emmen afleggen

Naast het volgen van de VCA cursus, kunt u ook uw VCA examen in Emmen afleggen. Ons slagingspercentage is erg hoog, namelijk ruim 90%. Dit is mede te danken door de audiovisuele samenstelling onze VCA cursus, waarbij u veel beter informatie kunt onthouden.

Een VCA examen in Emmen kunt op ieder moment afleggen wanneer u wenst, of het nu in de middag is, het begin van de avond of later op de avond, u hoeft hiervoor geen vrije dag op te nemen.Volg met succes een cursus VCA in Emmen.

Onze Locaties

VCA locatie Fletcher Hotel-Restaurant Emmen
Fletcher Hotel-Restaurant Emmen

Van Schaikweg 55, 7811 HN EMMEN

VCA locatie ROC Drenthe College
ROC Drenthe College

Veldlaan 2, 7824EH EMMEN