Kiyoh logo
100% startgarantie 139 locaties

VCA Doetinchem, online cursus en examen

Wanneer je een online VCA Basisveiligheid cursus met examen bestelt, dan kan je direct inschrijven voor een examen in Doetinchem of op één van onze andere 139 examenlocaties!

De online VCA cursus van de VGMbox bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Zo kan je op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen en bepaal je zelf wanneer je leert.
VCA examen locaties
139

examenlocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA diploma en pasje
Inclusief

diploma & pasje

VCA Doetinchem, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

Soorten VCA Cursussen

De onderstaande cursussen kunnen zowel klassikaal als online gevolgd worden. Met de online cursus bepaal je zelf waar en wanneer je leert. Deze flexibele manier van leren bespaart je tijd en geld (het examen wordt wel klassikaal afgenomen). Met de klassikale cursus wordt je in 1 dag opgeleid voor het VCA examen. Tijdens deze interactieve dag kun je vragen stellen aan de docent en leer je van elkaar.

De drie cursussen die worden aangeboden:

Basis VCA | voor de meeste medewerkers die bij een aannemer werken
VOL VCA | voor zzp-ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer
VIL VCU | voor medewerkers en leidinggevenden van uitzendbureaus

VCA Online en Klassikaal

Opbouw VCA online

De online VCA cursus cursus bestaat uit 12 hoofdstukken waarin de volledige VCA cursus leerstof wordt behandeld. Nadat alle hoofdstukken zijn doorlopen kan je VCA cursus oefenexamens maken ter voorbereiding op het officiele VCA Basis examen. Het VCA cursus examen kan je maken in of op één van onze 139 examenlocaties in Nederland. Als je slaagt voor het VCA examen, ontvang je het VCA diploma en een bijbehorend pasje. Het VCA diploma is 10 jaar geldig.

Onze Locaties

VCA locatie Doetinchem - Opleidingsgebouw Evolon
VCA Doetinchem Opleidingsgebouw Evolon

Gildenstraat 27, 7005BL

maps image

Dit zeggen onze klanten