Kiyoh logo
100% startgarantie 139 locaties

VCA Capelle, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Capelle of een VCA examen in Capelle? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Capelle te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Capelle maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Capelle. Schrijf je nu in voor je VCA in Capelle!
VCA cursus locaties
30

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Capelle, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

VCA Cursus in Capelle volgen:

De VCA cursus in Capelle kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Capelle of op een van onze andere 139 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Capelle - Diamant Zalencentrum
VCA Capelle Diamant Zalencentrum

Cypresbaan 14, 2908LT

VCA locatie Capelle - Hotel NH Capelle
VCA Capelle Hotel NH Capelle

Barbizonlaan 2, 2908 MA

Dit zeggen onze klanten