Kiyoh logo
100% startgarantie 139 locaties

VCA Barendrecht, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Barendrecht of een VCA examen in Barendrecht? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Barendrecht te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Barendrecht maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Barendrecht. Schrijf je nu in voor je VCA in Barendrecht!
VCA cursus locaties
30

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Barendrecht, eerstvolgende datums


Kies cursus

Kies methode

VCA Cursus in Barendrecht volgen:

De VCA cursus in Barendrecht kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Barendrecht of op een van onze andere 139 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Barendrecht - STE Barendrecht
VCA Barendrecht STE Barendrecht

Aalborg 7, 2993LP

VCA locatie Barendrecht - Van der Valk Hotel Ridderkerk
VCA Barendrecht Van der Valk Hotel Ridderkerk

Krommeweg 1, 2988 CB

maps image

Dit zeggen onze klanten