Kiyoh logo
100% startgarantie 151 locaties Inloggen E-Learning

VCA Amstelveen, cursus en examen

Ben je op zoek naar VCA cursussen in Amstelveen of een VCA examen in Amstelveen? Dan ben je bij VGMbox aan het juiste adres! Voor je VCA kun je kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna je VCA examen Amstelveen te maken bij één van onze examenlocaties.

Al onze VCA cursussen in Amstelveen maken gebruik van films om de kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen. Zo kun je beter de informatie onthouden.

Door onze opzet slaagt ruim 90% van onze cursisten voor het VCA examen Amstelveen. Schrijf je nu in voor je VCA in Amstelveen!

69,-

VCA Examen

154,-

Online cursus + Examen

235,-

Klassikaal cursus + Examen

VCA cursus locaties
33

cursuslocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA gratis lunch en koffie
Inclusief

lunch & koffie

VCA Cursus in Amstelveen volgen:

De VCA cursus in Amstelveen kan klassikaal worden gevolgd of zelfstandig online. Het VCA examen wordt vervolgens afgenomen in Amstelveen of op een van onze andere 151 locaties. Met een VCA diploma toon je aan dat je de benodigde kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals gesteld door VCA. Onze aangeboden cursussen zijn voor medewerkers, leidinggevenden en intercedenten. Er kan maandelijks op diverse momenten worden deelgenomen aan onze cursussen en examens.

Onze Locaties

VCA locatie Amstelveen - Nova College
VCA Amstelveen Nova College

Steve Bikostraat 75, 2131RZ HOOFDDORP

VCA locatie Amstelveen - Wijkcentrum Kastanjelaan
VCA Amstelveen Wijkcentrum Kastanjelaan

Kastanjelaan 21, 1185JZ AMSTELVEEN

maps image

Dit zeggen onze klanten