Kiyoh logo
100% startgarantie 136 locaties gratis advies 040 720 08 55

VCA Alphen a/d Rijn, online cursus en examen

Wanneer u een online VCA Basisveiligheid cursus met examen bestelt, dan kunt u direct inschrijven voor een examen in Alphen a/d Rijn (mboRijnland) of op één van onze andere 136 examenlocaties!

De online VCA cursus van de VGMbox bestaat voor 100% uit praktijkgerichte filmfragmenten met veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen en bepaalt u zelf wanneer u leert.
VCA Online

Inclusief examen

 154,-
VCA Online

Exclusief examen

 85,-
  • Leiden (12 km)
  • Gouda (13 km)
  • Woerden (14 km)

Test uw kennis!

Oefen alvast 10 examenvragen.

Locaties

VCA locatie mboRijnland
mboRijnland

Ambonstraat 1, 2405 EN ALPHEN AAN DEN RIJN

Opbouw VCA online

De online VCA cursus cursus bestaat uit 12 hoofdstukken waarin de volledige VCA cursus leerstof wordt behandeld. Nadat alle hoofdstukken zijn doorlopen kunt u VCA cursus oefenexamens maken ter voorbereiding op het officiele VCA Basis examen. Het VCA cursus examen kunt u maken in Alphen a/d Rijn (mboRijnland) of op één van onze 136 examenlocaties in Nederland. Als u slaagt voor het VCA cursus examen ontvangt u het VCA cursus diploma en een bijbehorend pasje. Het VCA cursus diploma is 10 jaar geldig.

Soorten VCA Cursussen

De onderstaande cursussen kunnen zowel klassikaal als online gevolgd worden. Met de online cursus bepaal je zelf waar en wanneer je leert. Deze flexibele manier van leren bespaart je tijd en geld (het examen wordt wel klassikaal afgenomen). Met de klassikale cursus wordt je in 1 dag opgeleid voor het VCA examen. Tijdens deze interactieve dag kun je vragen stellen aan de docent en leer je van elkaar.

De drie cursussen die worden aangeboden:

Basis VCA | voor de meeste medewerkers die bij een aannemer werken
VOL VCA | voor zzp-ers en operationeel leidinggevenden bij een aannemer
VIL VCU | voor medewerkers en leidinggevenden van uitzendbureaus

VCA Online en Klassikaal

Basis VCA

voor uitvoerende medewerkers

Als je werkt als medewerker bij een aannemer moet je in de meeste gevallen beschikken over het Basis VCA diploma. Daarmee geef je aan dat je veilig kunt werken en rekening houdt met de veiligheid van jezelf, je collega’s en omstanders. De Basis VCA cursus voorziet in de basiskennis over veiligheid en gezond werken. Onderwerpen zoals (Europese) wet een regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en hoe je maatregelen kunt nemen om ongevallen te voorkomen komen aan bod. Door deze cursus weet je hoe je veilig kunt werken op risicovolle locaties zoals o.a. bouwterreinen. De Basis VCA cursus kun je zowel klassikaal als online volgen

VOL VCA

voor zzp-ers en leidinggevenden

Als je werkt als zzp-er voor of als operationeel leidinggevende bij een aannemer moet je beschikken over het VCA VOL diploma. Daarmee geef je aan dat je veilig kunt werken en zorgt voor veilige werkomstandigheden voor de medewerkers waar je leiding aan geeft. De VOL VCA cursus voorziet in kennis over onder andere de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en hoe je maatregelen kunt nemen om ongevallen te voorkomen. maar ook zaken als het bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxmeetings zijn onderwerpen die behandeld worden. De VOL VCA cursus kun je zowel klassikaal als online volgen Meer over onze cursus VOL VCA.

VIL VCU

voor medewerkers van uitzendbureaus

Als je werkt als intercedent of leidinggevende bij een uitzendbureau moet je beschikken over het VIL-VCU diploma. Daarmee geef je aan dat je weet welke (veiligheids)eisen er worden gesteld aan medewerkers bij VCA-gecertificeerde bedrijven. De VIL-VCU cursus heeft dezelfde opzet als de cursus VOL-VCA, maar bevat ook specifieke kennis voor intercedenten en leidinggevenden van uitzendbureaus. Denk hierbij aan wetgeving en welke verantwoordelijkheden er gelden tussen opdrachtgevers, uitzendorganisaties en uitzendmedewerkers. De VIL-VCU cursus kun je zowel klassikaal als online volgen. Meer over onze cursus VIL-VCU.

VCA examen locaties
136

examenlocaties

VCA startgarantie
100%

startgarantie

VCA cursus gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA diploma en pasje
Inclusief

diploma & pasje

Tarieven behalen VCA diploma

Klassikaal + examen
Online + examen
Online zonder examen

 235,-
 154,-
 85,-

VCA Alphen a/d Rijn, eerstvolgende datums

Kies cursus

Kies methode

Met videobeelden werkt het veel beter dan met een boek


"Als je het ziet dan kun je het beter voorstellen. Ik zou deze cursus anderen aanraden. Het is een duidelijke cursus met veel videobeelden."


Erik Jaspers, monteur bij Meercox Luchtkanalen Ittervoort

VCA cursus Klassikaal

1-daagse VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus inclusief examen

De 1-daagse klassikale VCA cursussen van de VGMbox zijn uniek in Nederland doordat de gehele cursus bestaat uit filmfragmenten, die via een groot beeldscherm worden getoond. Deze methode spreekt cursisten meer aan en is bovendien zeer duidelijk. De klassikale VCA cursussen worden in één dag gegeven. Aan het eind van de middag vindt het VCA examen plaats.

Klassikaal + Examen

 235,-


VCA cursus Online

VCA Basisveiligheid of VCA VOL cursus met 100% filmbeelden

De online VCA cursussen van de VGMbox bestaan geheel uit praktijkgerichte filmfragmenten met zeer veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen. Doordat het een online cursus is, bepaalt u zelf wanneer u leert en op welk tijdstip. Afsluitend kunt u een examen doen op één van onze 136 examenlocaties in Nederland.

Inclusief examen

 154,-

Exclusief examen

 85,-


VCA Cursus 9 / 10 - 626 Reviews @ VGMBox.nl