Kiyoh logo
CORONA PROTOCOL 100% startgarantie 146 locaties gratis advies 040 720 08 55

VCA Engels

Online VCA Engels Cursus & Examen

Onze online VCA cursussen zijn volledig te volgen in het Engels. In het e-learning platform kunnen cursisten eenvoudig switchen naar de Engelse content. Vervolgens zijn de lesstof, de oefenvragen en alle functionaliteiten in het platform geheel in het Engels beschikbaar. Dit geldt voor zowel de online VCA Basis als de online VCA VOL cursus.

Voor het afleggen van het officiële VCA Basis of VCA VOL examen in het Engels geldt een toeslag van € 50,- excl. BTW per persoon. Let op: u dient hiervoor bij Stap 3 in de bestelmodule, bij het invullen van de cursistgegevens aan te geven dat u een Engelstalig examen wilt boeken via het veld "Selecteer extra module".

VCA Diploma
  • VCA Pasje
  • VCA Certificaat
VCA Engels
VCA Engels Online

Inclusief examen

 204,-

Wilt u liever direct een los examen boeken?

Dat is bij ons natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit gemakkelijk selecteren wanneer u de cursus wilt bestellen.

Schrijf je hier in
vca examen

Online Basis Engels VCA

voor uitvoerende medewerkers

Als je werkt als operationeel medewerker bij een aannemer moet je in de meeste gevallen beschikken over het Basis VCA diploma. Daarmee geef je aan dat je veilig kunt werken en rekening houdt met de veiligheid van jezelf, je collega's en omstanders.

De Basis Engels VCA cursus voorziet in de basiskennis over veiligheid en gezond werken. Onderwerpen zoals (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en hoe je maatregelen kunt nemen om ongevallen te voorkomen komen aan bod. Door deze cursus weet je hoe je veilig kunt werken op risicovolle locaties zoals o.a. bouwterreinen.

De VCA Basis Engels cursus kun je uitsluitend online volgen. Het examen kun je maken op één van onze 146 examenlocaties in Nederland.

Online VOL Engels VCA

voor zzp-ers en leidinggevenden

Als je werkt als operationeel leidinggevende of zzp-er bij een aannemer moet je beschikken over het VCA VOL diploma. Daarmee geef je aan dat je veilig kunt werken en zorgt voor veilige werkomstandigheden voor de medewerkers waar je leiding aan geeft.

De VOL VCA Engels cursus voorziet in kennis over onder andere de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en hoe je maatregelen kunt nemen om ongevallen te voorkomen. Maar ook zaken als het bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxmeetings zijn onderwerpen die behandeld worden. Hierdoor werkt u veilig en stuurt u uw medewerkers veilig aan.

De VOL VCA Engels cursus kun je uitsluitend online volgen. Het examen kun je maken op één van onze 146 examenlocaties in Nederland.

VCA examen locaties
146

examenlocaties

VCA start garantie
100%

startgarantie

VCA examen gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA diploma en pasje
Inclusief

diploma & pasje

Hoe lang is het VCA diploma geldig?

Na het met succes doorlopen van het VCA examen ontvangt u een VCA diploma. Het VCA diploma is tien jaar geldig. Na deze periode moet u opnieuw op examen om uw diploma te vernieuwen.

Tarieven behalen VCA Engels diploma

Online cursus + examen

Online cursus zonder examen

Los examen

 204,-

 85,-

 119,-

VCA locaties