Kiyoh logo
CORONA PROTOCOL 100% startgarantie 146 locaties gratis advies 040 720 08 55

VCA Pools

Online VCA Pools Cursus & Examen

De online Basis VCA cursus is vanaf nu ook te volgen in het Pools. Met deze nieuwe optie kunnen Pools-talige cursisten de VCA cursus eenvoudig in eigen taal volgen. Hiervoor dient u in het e-learning platform middels een taalkeuze menu te kiezen voor de optie "Pools". Hierdoor schakelt u automatisch door naar een platform dat geheel in het Pools is ingericht. Ook alle lesstof, oefenvragen en filmfragmenten zijn vertaald in het Pools.

Indien u het officiële VCA Basis examen wilt afleggen in het Pools moet u rekening houden met een extra toeslag van € 50,- excl. BTW per persoon. LET OP! In de online bestelmodule van VGMbox dient u voor het bestellen van een VCA examen Pools aan te geven dat u het Pools-talige examen wilt boeken. Dit doet u bij het invullen van de cursistgegevens (Stap 3) via het veld "Selecteer extra module".

VCA Diploma
  • VCA Pasje
  • VCA Certificaat
VCA Pools
VCA Pools Online

Inclusief examen

 204,-

Wilt u liever direct een los examen boeken?

Dat is bij ons natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit gemakkelijk selecteren wanneer u de cursus wilt bestellen.

Schrijf je hier in
vca examen

Online Basis Pools VCA

voor uitvoerende medewerkers

Het Basis VCA diploma is voor iedereen die werkzaam is als operationeel medewerker. In veel gevallen dienen zij over dit diploma te beschikken om aan te tonen dat ze veilig kunnen werken en rekening houden met de veiligheid van anderen.

De VCA cursus Basis Pools is ontwikkeld om alle Poolse medewerkers te voorzien van de basiskennis met betrekking tot veilig en gezond werken. Na het behalen van het VCA diploma kan men aantoonbaar maken dat hij/zij weet heeft over: de (Europese) wet- en regelgeving; het nemen van maatregelen om ongevallen te voorkomen; het herkennen van onveilige situaties en handelingen. Met de online VCA Basis cursus weten medewerkers dus hoe zij veilig kunnen werken op risicovolle locaties zoals bijvoorbeeld industriegebieden of bouwlocaties.

De VCA Basis Pools cursus kun je uitsluitend online volgen. Het examen kun je maken op één van onze 146 examenlocaties in Nederland.

VCA examen locaties
146

examenlocaties

VCA start garantie
100%

startgarantie

VCA examen gratis parkeren
Gratis

parkeren

VCA diploma en pasje
Inclusief

diploma & pasje

Hoe lang is het VCA diploma geldig?

Na het met succes doorlopen van het VCA examen ontvangt u een VCA diploma. Het VCA diploma is tien jaar geldig. Na deze periode moet u opnieuw op examen om uw diploma te vernieuwen.

Tarieven behalen VCA Pools diploma

Online cursus + examen

Online cursus zonder examen

Los examen

 204,-

 85,-

 119,-

VCA Locaties